• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Best of blogs 2020

Bij De Groene Os delen we heel graag onze kennis met je. Maar ook doen we ons best om in te spelen op waar jij behoefte aan hebt om meer over te lezen of te weten. We verspreiden onze kennis via onze adviezen, nieuwsbrieven, online trainingen, vlogs en blogs. Nu, alvast terugkijkend op 2020, kunnen we duidelijk zien wat jullie bezighoudt en welke blogs het meest gelezen zijn. Deze informatie is voor ons ook heel leerzaam. Het is een van de manieren waarop we merken wat er onder jullie leeft en waarin we nog meer kunnen betekenen, bijvoorbeeld met ons productassortiment.

Een greep uit onze best gelezen blogs van 2020:

Als ik dát geweten had….

Dit meesterlijke en ontroerende blog is geschreven door konijnenexpert Chaja Beck-de Jong. Hierin vertelt ze op openhartige wijze over haar beginervaringen met de dieren die haar hart voorgoed hebben gestolen: konijnen. Een absolute must-read voor iedereen die konijnen heeft of wil gaan houden.

 

Wist je dat darmbacteriën invloed hebben op overgewicht?

Heel veel dieren hebben overgewicht, het wordt ook wel gezien als welvaartsziekte. Dit artikel vertelt over de vele factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van overgewicht. Jij als diereneigenaar speelt daar ook een rol in, maar de rol die darmbacteriën hierin kunnen spelen zal waarschijnlijk nieuw voor je zijn.

 

Onbekend én onbemind: de hertenluisvlieg bij paarden

De hertensluisvlieg en paardenluisvlieg zorgen voor veel ellende bij paarden. Het is duidelijk dat jullie hier meer over willen lezen aangezien dit een van ons best gelezen blogs van dit jaar is. Er gloort in ieder geval licht aan de horizon; de kans is groot dat de meeste paarden uiteindelijk steeds meer wennen aan deze vliegen en er dus rustiger mee kunnen omgaan.

 

Mijn hond laat scheten! Is er een natuurlijke oplossing?

Zijn al die scheten van mijn hond nou normaal of niet? Is er iets aan te doen en wat is de aanleiding voor al die scheten? Dit blog leert je meer over de oorzaken die tot winderigheid kunnen leiden. En ook dat af en toe een scheetje laten erbij hoort en gezond is.

 

Een vooruitblik naar 2021…

Begin 2021 hebben we een verrassing voor jullie in petto, namelijk een nieuw product. Houd onze komende blogs goed in de gaten om hier meer over te ontdekken. En, zoals je van ons gewend bent, gaan we in 2021 ook weer met veel liefde en inzet verder om je van de beste informatie over natuurlijke diergezondheid te voorzien!

 

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter