De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen… NIEUW: dierenartsenspreekuur!

In deze roerige tijd zullen velen van ons het gevoel hebben de grip/controle op het dagelijkse leven kwijt te zijn. De vanzelfsprekendheid waarmee je tot voor kort de deur uit kon stappen om je eigen “ding” te doen is niet meer. Het is überhaupt de vraag hoe verstandig het is de deur uit te gaan. Deze situatie maakt misschien dat je meer naar binnen keert, meer tijd hebt en neemt om je bezig te houden met huishoudelijke taken, maar ook om extra aandacht te besteden aan de zorg voor je geliefde dier. En hier willen we graag bij helpen.

Je hoeft de deur niet uit om je door ons te laten adviseren over de gezondheid van je dier. Heeft je dier al langere tijd een kwaaltje waar je nog geen passende ondersteuning voor hebt gevonden, wil je weten wat je kan doen aan de ondersteuning van bijvoorbeeld artrose of pijn, of heb je een gestrest dier? Vraag het onze dierenarts tijdens het dagelijkse telefonische spreekuur of mail ons. Ze helpt je graag!

We bieden van maandag t/m vrijdag GRATIS aan:

  • een telefonisch dierenartsenspreekuur van 9.00 -10.00 uur op 023-534 8469.
  • een advies via email: info@degroeneos.nl

Let op: ons advies is alleen bedoeld in het geval van niet acute en chronische aandoeningen. Acute zorg hoort altijd bij je eigen dierenarts thuis!

Laat een reactie achter