• Betrouwbaar sinds 1995
 • 100% natuurlijk
 • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
 • Deskundig advies
 • Beveiligde betaling

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen… NIEUW: dierenartsenspreekuur!

In deze roerige tijd zullen velen van ons het gevoel hebben de grip/controle op het dagelijkse leven kwijt te zijn. De vanzelfsprekendheid waarmee je tot voor kort de deur uit kon stappen om je eigen “ding” te doen is niet meer. Het is überhaupt de vraag hoe verstandig het is de deur uit te gaan. Deze situatie maakt misschien dat je meer naar binnen keert, meer tijd hebt en neemt om je bezig te houden met huishoudelijke taken, maar ook om extra aandacht te besteden aan de zorg voor je geliefde dier. En hier willen we graag bij helpen.

Je hoeft de deur niet uit om je door ons te laten adviseren over de gezondheid van je dier. Heeft je dier al langere tijd een kwaaltje waar je nog geen passende ondersteuning voor hebt gevonden, wil je weten wat je kan doen aan de ondersteuning van bijvoorbeeld artrose of pijn, of heb je een gestrest dier? Vraag het onze dierenarts tijdens het dagelijkse telefonische spreekuur of mail ons. Ze helpt je graag!

We bieden van maandag t/m vrijdag GRATIS aan:

 • een telefonisch dierenartsenspreekuur van 9.00 -10.00 uur op 023-534 8469.
 • een advies via email: info@degroeneos.nl

Let op: ons advies is alleen bedoeld in het geval van niet acute en chronische aandoeningen. Acute zorg hoort altijd bij je eigen dierenarts thuis!

2 reacties

 1. Gisèle Lienhard schreef:

  Onze Chihuahua nu 3 jaar oud werd aan beide poten geopereerd (patella luxatie).Sinds ze 5 maand oud is tilde ze haar rechterpoot af en toe op.Na haar 2de operatie is het nog erger.Nu zou het een spier zijn die haar die ongemakken geeft.Mijn vraag is kan men met een MRI heel duidelijk zien wat de reden is en kan ik met een chihuahua meer dan 1 uur wandelen want volgens anderen is dit de reden van haar ellende.Zelf na het wandelen blijft ze enthousiast en vraagt ze om verder te spelen. Bedankt voor uw antwoord

  • Claire van 't Hul schreef:

   Beste Gisèle,

   Bedankt voor je bericht.
   Wat vervelend voor je hond!

   Dit lijken me vragen om aan je eigen dierenarts te stellen, zij/hij kent je hond en de specifieke situatie van je hond het beste. In ieder geval kunnen wij daar helaas via deze website geen antwoord op geven. Je bent welkom om ons te bellen tijdens ons telefonisch dierenartsenspreekuur elke woensdag en vrijdag van 9-10 voor advies mocht je dat willen: 023-5348469.

   Veel succes ermee!

   Met vriendelijke groet,
   Claire, De Groene Os.

Laat een reactie achter