De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

De Groene Os helpt je konijn natuurlijk gezond te blijven!

Wat zijn die kleine konijntjes schattig hè?

Het team achter de Groene Os is erg betrokken bij dierenwelzijn en daar schort het bij konijnen helaas nog weleens aan. Veel mensen nemen konijnen voor hun kinderen die vervolgens vaak de zorg nog niet helemaal aankunnen. Ook worden ze meestal in hun eentje gehouden in plaats van in een groepje, zitten ze in een te koud of te klein hok, krijgen ze het verkeerde voer of zijn ze zich hun hele leven suf aan het vervelen.

Gezondheidsproblemen bij konijnen

Als er wat misgaat met je konijn ga je natuurlijk naar de dierenarts. Maar wat kun je daarnaast eigenlijk nog doen om de gezondheid van je konijn een handje te helpen? Als het aankomt op kruidensupplementen of natuurlijke middelen zijn konijnen het ondergeschoven kindje.

Overleg met specialisten

De Groene Os werkt samen met specialisten die net als wij konijnenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Zes van onze tincturen zijn geschikt om de konijnengezondheid te ondersteunen bij de meestvoorkomende problemen. We hebben ze in een speciaal flesje gedaan met een aangepaste dosering en ze zijn vanaf half januari verkrijgbaar.

 • Darm Compositum
 • Senior Compositum
 • Relax Compositum
 • All Septicum
 • Cox Compositum
 • Blaas en Nier Compositum

En dat is nog niet alles; zoals je ook van ons gewend bent bij honden, katten en paarden, vinden we het geven van voorlichting over een goede verzorging net zo belangrijk. Daarom kun je vanaf januari heldere informatie over konijnen verwachten en ben je bij ons aan het goede adres voor al je vragen over hoe je je konijn zo gezond mogelijk kunt houden.

Vanaf half januari verkrijgbaar: De Groene Os voor konijnen!

6 reacties

 1. Els schreef:

  Wat fantastisch dat er eindelijk aandacht is voor producten specifiek voor konijnen!
  Ik wens jullie heel veel succes en ben benieuwd met welke producten jullie straks konijnen en hun baasjes gaan ondersteunen!

  • Melody Cool schreef:

   Bedankt Els!
   We starten met 6 producten om te ondersteunen bij een aantal veelvoorkomende klachten die geschikt zijn om met kruiden te behandelen.

 2. Ellen Stinkens schreef:

  Wat fijn dat er eindelijk iets komt dat speciaal gericht is op konijnen
  Tot nu toe moest ik mij behelpen met dingen voor hond/kat en dat omrekenen, dat hoeft volgend jaar dan niet meer. Ben erg blij.

 3. M. Wassercordt schreef:

  En wat zijn de supplementen?

  Ik kijk ernaar uit😁

  • Suus Bettink schreef:

   Goedemiddag M,
   Dat zijn de volgende producten:
   Darm Compositum
   Relax Compositum
   Blaas en Nier Compositum
   Cox Compositum
   Senior Compositum
   All Septicum

   Hartelijke groet, Suus Bettink

Laat een reactie achter