• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

De Groene Os Wintersterren

In de koude wintermaanden kan je dier wel wat extra ondersteuning gebruiken. Maak kennis met de Wintersterren van De Groene Os!

Probeer nu All Septicum, Glucosamine Complex of Salvia Complex en ontvang met de cadeaucode wintersterren GRATIS een potje Potenbalsem! Voeg de Potenbalsem toe aan je mandje, gebruik de code en maak gebruik van de actie.

all septicum
All Septicum

All Septicum is een samengestelde kruidentinctuur uit 4 planten die je dier een steuntje in de rug kunnen geven. Het is erop gericht om de weerstand te ondersteunen en is inzetbaar in veel verschillende situaties. Bijvoorbeeld om een dip in de weerstand tijdens de kouden maanden te helpen voorkomen, om de luchtwegen te verzorgen of de huid en slijmvliezen van binnenuit te helpen herstellen.

Bestel All Septicum voor Hond & Kat of Paard & Pony

 

glucosamine

Glucosamine Complex

Glucosamine Complex is een van onze eerste supplementen en heeft zichzelf ruimschoots bewezen. Dit is een heel complete formule om de gewrichten gezond te houden. Zeker als het koud is, kunnen de gewrichten van onze dieren wel wat extra zorg gebruiken. Voor oudere dieren helpt naast glucosamine en chondroïtine, vitamine C en magnesium om het bewegingsapparaat soepel te houden.

Bestel Glucosamine Complex Hond & Kat of Paard & Pony

Salvia Complex

Salvia Complex is een uitgebreide tinctuur met de extracten van wel 14 planten, waaronder anijs, salie, tijm en gember. Een echte ondersteuner van de luchtwegen dus!
Het helpt de luchtwegen vrij te houden om goed te kunnen ademen.

Bestel Salvia Complex Hond & Kat en Paard & Pony

potenbalsem

Potenbalsem
Potenbalsem is een stevige balsemstick op basis van hoogwaardige natuurlijke wassen en oliën. Het helpt de huid te herstellen, bijvoorbeeld bij kloven en ruwe huid op de voetkussentjes. Maar ook voor paarden is dit een fijne balsem bij een schrale kroonrand.

Bestel voor 28 februari en maak gebruik van de code wintersterren en ontvang GRATIS Potenbalsem bij je bestelling!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!