• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 2 minuten

Groene Leem is terug van weggeweest!

Vernieuwde Groene Leem Kruidenpasta is weer beschikbaar!

We hebben het zo gemist en eindelijk is het er weer: all-time favourite Groene Leem Kruidenpasta.
Maar dan wel in verbeterde vorm!

Wat was er aan de hand?

Groene Leem Kruidenpasta is helaas langdurig niet verkrijgbaar geweest. Ongeveer een jaar geleden bleek dat er twee problemen waren met groene leem: het product gedroeg zich niet naar wens in de tube, en er bleken wereldwijde grondstofproblemen. Op geen mogelijkheid konden we aan een goede kwaliteit groene leem komen. We begonnen een groot ontwikkeltraject en een speurtocht naar een leem die onze goedkeuring kon dragen. Met dit natuurproduct van grondstoffen uit de bodem is het namelijk extra belangrijk om goed te controleren op eventuele verontreinigingen.

Dit is er veranderd

  • Handzame tube

Allereerst is het formaat van de tube anders: de grote tube was voor mensen met meerdere paarden ideaal, maar wie het middel gebruikte voor één paard of een hond, deed zo lang met het product dat het laatste restje vaak oud werd. Het nieuwe, handzamere formaat is 200 ml.

  • Beter smeerbaar

Daarnaast moest er ook echt wel wat verbeterd worden aan de receptuur. De pasta kwam te lastig uit de tube. Er kwam zelfs soms eerst water uit en daarna het product. De pasta is nu vloeiender en komt er beter uit. De concentratie olie is opgehoogd en er is een natuurlijke stabilisator toegevoegd die helpt om de olie goed door het product te mengen en het product te stabiliseren.

  • Extra aandacht voor pH en houdbaarheid

De pH van Groene Leem Kruidenpasta was aan de hoge kant, vandaar dat wij van dit product het conserveringssysteem hebben moeten aanpassen aangezien die gemaakt was voor de mensenhuid. Een hoge pH is perfect voor de huid van paarden en honden. De kans op besmetting wordt ermee verkleind.

  • Zelfde effect!

De oude vertrouwde werkzame stoffen zijn hetzelfde.

Probeer nu de nieuwe Groene Leem Kruidenpasta!

 

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!