• Betrouwbaar sinds 1995
 • 100% natuurlijk
 • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
 • Deskundig advies
 • Beveiligde betaling

Kom naar De Groene Os Therapeutendag!

Op zaterdag 12 november is het zover. De tweede Groene Os-dag speciaal voor de professionals waar wij mee samenwerken. Studenten, dierenartsen, therapeuten en andere specialisten uit de dierenbranch zijn van harte welkom! We zijn enorm enthousiast over het programma dat we hebben kunnen samenstellen, de prachtige locatie en de bijscholingspunten die je voor deze dag krijgt!

Systemisch werken met dieren
Dierenarts Eduard Deckers zal een lezing geven over systemisch werken met dieren en dieper ingaan op de invloed van de leefomgeving op een dier. Na een korte pauze krijgen we een opstellingsdemonstratie.
Naar ons idee is systemisch werken het ultieme holistisch denken en daarom voor veel therapeuten en dierenartsen een waardevolle verrijking om te gebruiken bij behandelingen.

Kinesiologie bij dieren
Petra Vlieger is natuurgeneeskundig therapeut en heeft tal van nascholingen gedaan. In 2 uur tijd zal ze vertellen over het gebruik van testbuisjes en spiertesten in de veterinaire praktijk.

Op zo’n dag mag een testset van onze middelen natuurlijk niet ontbreken! Na tijden van afwezigheid willen we deze nieuwe versie graag aan jullie presenteren. Alleen op deze therapeutendag hebben we voor de aanschaf van onze testset een scherpe aanbieding! Let op: je kunt alleen met pin betalen.

Netwerken
Natuurlijk is er op deze dag veel ruimte om in gesprek te gaan met de sprekers, met ons én je vakgenoten.

Een heerlijke en leerzame dag
Deze dag zal plaatsvinden in Het Veerkwartier in Haarlem. Een stadse vrijhaven, maar dan wel uit de drukte van de stad in een oude kas in het groen. Tijdens de pauze bieden we je graag een vegetarische lunch aan.
Het Veerkwartier is makkelijk te bereiken met de auto en is te lopen vanaf station Haarlem Spaarnwoude.
Als klap op de vuurpijl krijg je voor deelname aan deze dag een certificaat en 2 bijscholingspunten (BCND) of een halve nascholingsdag (BKHD).

Voor slechts €34,50 kun je de hele dag komen leren, netwerken en je laten inspireren.

Je kunt je aanmelden via email. We willen graag je naam, adresgegevens en KvK-nummer of je studierichting weten. We reserveren dan een plaats voor je op de therapeutendag. Betalen kan na aanmelding bij de entree, enkel met pin! Kosteloos afmelden kan tot en met vrijdag 4 november. Bij afmelding na deze tijd wordt alsnog de entreeprijs van € 34,50 in rekening gebracht.

Als je direct op de dag zelf je deelnamecertificaat wilt ontvangen, vragen we je in te schrijven vóór woensdag 9 november.
Ter afsluiting van deze dag hebben we nog een leuke verrassing voor iedere deelnemer!

Sprekers: dierenarts Eduard Deckers en natuurgeneeskundig therapeut Petra Vlieger
Datum: zaterdag 12 november
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: Het Veerkwartier, A. Hofmanweg 62, Haarlem
Entreeprijs: € 34,50 p.p.
Accreditatie: Leden van de BCND krijgen 2 bijscholingspunten voor deelname aan ons event, de BKHD accrediteert ons event als een halve nascholingsdag.

Programma:

10.00-10.30 ontvangst met koffie en thee
10.30 welkomstwoord door Astrid Hart, directeur van De Groene Os
10.45 lezing Eduard Deckers systemisch werken
11.45-12.00 korte pauze
12.00-13.00 vervolg Eduard Deckers en opstellingsdemonstratie
13.00-14.00 vegetarische lunch
14.00 korte introductie nieuwe testset en manieren van testen
14.05-15.00 lezing Petra Vlieger kinesiologie bij dieren
15.00-15.15 pauze
15.15-16.15 vervolg lezing kinesiologie bij dieren: demo spiertesten (met onze testset).
16.15 dankwoorden, gelegenheid om na te praten en testdozen te kopen, uitdeling goodiebags
17.00 einde

 

6 reacties

 1. An Hoogeboom schreef:

  ik wil graag met 2 personen komen
  mvg
  An Hoogeboom

 2. wendy schreef:

  hoi een vraagje zie net dat ik deze dag zomaar gemist hebt. nu vroeg ik me af of de testdozen ook online te bestellen zijn ik wacht al een tijdje op een nieuwe uitvoering. baal ontzettend dat ik de dag gemist hebt
  met vriendelijke groet wendy

  • Claire van 't Hul schreef:

   Beste Wendy,

   Bedankt voor je bericht.

   We hebben testdozen te koop voor veterinair professionals via onze professionalswebshop. Als je daar al toegang toe hebt dan kun je deze daar vinden in de categorie “promotiematerialen en events”. Mocht je nog geen inlogcode hebben voor onze professionalswebshop dan kun je deze hier aanvragen: https://degroeneos.nl/voor-professionals/ . Je kan dan ook aanvinken dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen waarin we je op de hoogte houden van onze evenementen. Op 25/1 organiseren we ook weer een online verdiepingstraining voor professionals: https://degroeneos.nl/verdiepingsdag/ .

   Met vriendelijke groet,
   Claire, De Groene Os.

 3. Francien schreef:

  Komt er nog een keer een therapeutendag met kinesiology en teatbuisjes? Ik heb deze gemist

  • Valery Vergnes schreef:

   Beste Francien,
   Wat goed dat je het vraagt, wij zijn druk aan het puzzelen om te kijken of wij zoiets kunnen bewerkstelligen maar helaas gooit corona nogal wat roet in het eten wat dat betreft!
   Wij zullen het laten weten als er zo iets aan zit te komen 🙂

   Groeten, Valéry van team De Groene Os

Laat een reactie achter