De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

Verdiepingsdag – 25 Januari 2021

Verdiepingsdag – de link tussen darmgezondheid, dementie en obesitas op 25 Januari

 

Save the date: online verdiepingstraining voor professionals!

Onderwerp: de link tussen darmgezondheid, dementie en obesitas

Datum: maandagavond 25 januari

 

Tijd: 19.30-21.30
De Groene Os organiseert dit jaar een extra bijzondere verdiepingsdag voor zowel trouwe professionals als nieuwe starters in de veterinaire wereld.
De Groene Os wil het welzijn van dieren verbeteren en jullie met een makkelijk te volgen online training helpen om klachten zoals dementie en obesitas beter te begrijpen.

De Verdiepingstraining 2021
Het verloop van de coronacrisis laat zich niet laat voorspellen en daarom hebben we ervoor gekozen onze verdiepingsdag deze keer online te houden. Maar een hele middag naar een scherm kijken, dat is niet gezond voor een mens! Daarom wordt het in plaats van een verdiepingsdag een verdiepingstraining van ongeveer 2 uur.

Darmgezondheid, de basis voor veel chronische klachten
Onbekend maakt onbemind, maar in het geval van de darmen komt daar gelukkig verandering in. Naar de rol van de darmgezondheid bij het verbeteren en oplossen van chronische klachten wordt steeds meer onderzoek gedaan.
Het is inmiddels duidelijk dat het microbioom van de darm een op zichzelf staand orgaan is. Wij worden geleefd door onze darmen.
Het wordt ook wel ons tweede brein genoemd. Voor dieren is dat niet anders.

De link tussen darmgezondheid, dementie en obesitas
Dementie en obesitas behoren tot de meest voorkomende klachten bij (huis)dieren en daarom hebben we ze gekozen als onderwerp voor onze verdiepingstraining. Het lijkt een willekeurige combinatie, maar niets is minder waar. De basis van beide ziektes kan in de darmgezondheid liggen. Met onze online training kunnen we een handreiking bieden om holistisch naar beide aandoeningen te kijken.

Dierenarts Suus Bettink zal jullie meenemen in deze nieuwe wereld van het darmmicrobioom met up-to-date onderzoeken en met uitleg over ons darmprotocol, een onderbouwd stappenplan om de gezondheid van de darmen substantieel te verbeteren. Chronische klachten die er lang over hebben gedaan om zich te vormen, zijn namelijk niet met één supplement te verhelpen.
De achtergrond van elke stap en elk middel zal worden toegelicht.

Suus Bettink
Suus is holistisch dierenarts en darmtherapeut. Zij heeft een eigen praktijk en werkt ook bij De Groene Os. Ze zal jullie op bevlogen wijze uitleg gegeven over de link tussen darmgezondheid, dementie en obesitas en hoe je op praktische wijze je patiënten met deze klachten kan helpen.

Wat kom je te weten tijdens deze online verdiepingstraining?

  • het belang van een goede darmgezondheid
  • de relatie tussen de darmen en dementie
  • de relatie tussen de darmen en obesitas
  • de meerwaarde van ons darmprotocol
  • en wat je kunt doen aan het verbeteren van de darmgezondheid en hoe je deze kennis in je eigen praktijk op een praktische wijze kunt toepassen

Sneak peak in onze nieuwe probiotica
Ook zullen we bij deze training een tipje van de sluier oplichten over ons nieuwe product: Ultimaflor Probiotica, een vernieuwend en goed uitgedacht supplement dat preventief kan werken tegen welvaartsziekten bij dieren. Ultimaflor Probiotica heeft een brede werking op de darmen en bevat als een van de weinige merken op de Nederlandse markt meerdere probiotische stammen die voor dieren zijn toegelaten.

Kosten
De kosten voor deze training zijn €35,-. Hiervoor krijg je waardevolle up-to-date kennis die je direct in je praktijk kunt toepassen, een inspirerende avond, én een goed gevulde goodiebag met leuke verrassingen die je vooraf krijgt toegestuurd.

Per persoon kan maximaal 1 entreekaart worden gekocht (i.v.m. de registratie). Betaling kan alleen via iDeal.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan onze online verdiepingstraining dan kun je je hieronder aanmelden en kun je direct betalen met iDeal.
Om op tijd de goodiebag te ontvangen is het nodig je voor 11 januari aan te melden.

Een paar dagen voorafgaand aan de training ontvang je van ons het exacte programma en een aanmeldlink voor deelname.

Annuleren kan met volledige restitutie in november, met 50% restitutie in december, vanaf 1 januari vindt geen restitutie meer plaats – we maken hierop geen uitzonderingen. Uiteraard mag je wel zonder bijkomende kosten een ander veterinair professional in jouw plaats laten komen (laat ons dit wel even weten)!

Schrijf je hieronder snel in!

Verdiepingsdag
Subtotaal 28,93
BTW 6,07
Totaal 35,00