• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens

Waarom Maag Compositum Paard & Pony al langere tijd niet verkrijgbaar is

2-3-2017 Update: Maag Compositum is weer verkrijgbaar!

Helaas is onze Maag Compositum voor Paard & Pony al langere tijd niet leverbaar. Omdat we alleen kruiden van de hoogste kwaliteit willen leveren, leggen we je graag uit waarom het langer duurt.

Kwaliteit bij De Groene Os
Maag Compositum is momenteel in productie. Iedere batch ondergaat verschillende controles. Dat begint al bij het selecteren van de leveranciers van de grondstoffen. Ook tijdens het productieproces zijn er controle momenten (bijvoorbeeld visuele en microbiologische controles).  Regelmatig worden batches in het laboratorium gecontroleerd.

 

 

 

Onze producenten werken volgens de strengste kwaliteitseisen (GMP).
Voldoet een batch niet aan alle eisen of zijn de resultaten onduidelijk? Dan wordt het simpelweg niet vrij gegeven.
Op deze manier zorgen we dat je dier alleen de zuiverste supplementen krijgt.

Maag Compositum
Goed, terug naar de Maag Compositum. Maag Compositum bestaat uit een aantal kruiden en zoals gebruikelijk worden deze kruiden gecontroleerd. Kruiden zijn een natuurproduct en kunnen van over de hele wereld komen. Een strenge controle is dus noodzakelijk.
Eerst werd de batch engelwortel afgekeurd en is er gezocht naar een nieuwe leverancier. Deze werd schoon bevonden en is goedgekeurd.
Vervolgens kwamen er aanwijzingen vanuit de branche dat er mogelijk problemen zijn met PAK’s in zoethoutwortel. Het bleek dat de testresultaten met zoethoutwortel te ver uiteen lagen. Dit heeft te maken met de PAK’s. Als je meer over PAK’s wilt lezen en de moeilijkheid van daarop controleren, kun je dit artikel van de NPN (branche organisatie gezondheidsproducten) lezen.

Wanneer is Maag Compositum weer leverbaar?
De zoethoutwortel is nog niet vrijgegeven en er is ook nog geen vervangende leverancier voor gevonden. We willen absoluut geen concessies doen in onze kwaliteit, dus leveren we Maag Compositum nog niet uit.

Op dit moment kunnen we helaas nog geen termijn geven wanneer we dit product weer volgens onze eisen kunnen leveren. Uiteraard doen we wel ons best je op de hoogte te houden. Je kunt ons altijd bellen (023-5348469) of mailen voor een alternatief advies.

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

 

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!