De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Doorzoek alle blogartikelen:

Blogs

Deel 3: sneakpeak in ons nieuwe darmproduct!

Deel 3: sneakpeak in ons nieuwe darmproduct!

Het is bijna zover! De introductie van een prachtig en uniek product voor gezonde darmen voor honden en katten! In dit blog lees je over de laatste ontwikkelingsfase en lichten we een tipje van de sluier op over de nieuwe receptuur!

Hoera! Een konijnenlijn! Een terugblik

Hoera! Een konijnenlijn! Een terugblik

Deze maand bestaat De Groene Os precies 25 jaar! Een van de recente ontwikkelingen is dat supplementen voor konijnen hun eigen plek in het assortiment hebben gekregen. Konijnenexpert Chaja vertelt hoe dat ging.

Pijn bij bewegen: artrose bij konijnen

Pijn bij bewegen: artrose bij konijnen

Als je konijn plots kreupel loopt, kunnen daar verschillende oorzaken zijn. Artrose kan ook bij konijnen voorkomen en kent een paar belangrijke oorzaken. Maar er zijn ook andere aandoeningen die problemen met bewegen geven.

Onze natuurgeneeskundige visie op Giardia

Onze natuurgeneeskundige visie op Giardia

Giardia, wie kent deze venijnige parasiet niet? Menig eigenaar van hond of kat wordt tot wanhoop gedreven doordat deze parasiet voor nare klachten kan zorgen en vaak moeilijk te bestrijden is. In dit artikel ga je nader kennismaken met giardia. Ook ga ik het hebben over mogelijke preventieve maatregelen, de behandelmogelijkheden en wat je kan doen om het lichaam van je dier tijdens en na behandeling op een natuurlijke manier zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Meer berichten
Bezig met ladenMeer berichten worden geladen...