• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Voor professionals

Ben je dierenarts, diertherapeut of retailer?
We komen graag met je in contact!

 

Bedankt voor je belangstelling voor De Groene Os!

Met producten van De Groene Os ben je verzekerd van een natuurlijk kwaliteitsproduct voor in je praktijk en voor je klanten. We werken vanuit een natuurgeneeskundige visie en al onze producten en adviezen zijn hierop gebaseerd.

Diereigenaren laten zien groot vertrouwen in ons te hebben en wij doen er alles aan om dit vertrouwen te blijven verdienen.

Bij De Groene Os gaan we verder dan alleen producten verkopen. Daarom zitten er specialisten in ons team, zoals therapeuten met een holistische, natuurgeneeskundige kijk op het welzijn van dieren, en een holistisch dierenarts. We bieden advies, delen onze kennis en geven regelmatig trainingen.

Breed assortiment

We zijn trots op onze lijn van producten, maar leunen nooit achterover. We merken dat door veranderende (leef)omstandigheden ook het klachtenbeeld van huisdieren verandert. Daardoor blijven wij bezig om onze producten aan te passen. Ook blijven onze specialisten continue bijleren en komen zo, na al die jaren, nog steeds nieuwe kruiden voedingsstoffen en nuttige toepassingen tegen.

De Groene Os investeert in onderzoek om veterinaire complementaire zorg op de kaart te zetten!

Gebaseerd op natuurgeneeskunde

Onze middelen zijn geschikt voor zelfzorg. Wat wij daaronder verstaan zijn middelen die in niet-acute situaties gebruikt kunnen worden en bijdragen aan het gezond houden van je dier.

Maar dat is niet alles, ook wanneer er een diagnose is gesteld door de dierenarts kunnen onze producten in goed overleg worden ingezet. Meestal zijn onze middelen juist uitstekend te gebruiken bij aanhoudende verschijnselen.

Voor ons is natuurgeneeskunde ‘het creëren van de juiste omstandigheden om te helen’.

Onze producten helpen daarbij door de gezondheid te ondersteunen.

100% natuurlijk

De natuur levert van oudsher alles wat mensen en dieren nodig hebben. Ons assortiment bevat geen conserveringsmiddelen en geen grondstoffen die genetisch gemanipuleerd zijn of afkomstig van een vervuilde teelt. De basis en inspiratiebron voor onze producten is de natuur: kruiden en plantenextracten en functionele voedingsstoffen.

We werken nauw samen met verschillende leveranciers die op ambachtelijke en gecertificeerde wijze produceren.

Kennisoverdracht

Om onze kennis over te dragen, geven we online trainingen en webinars en houden we jaarlijks een verdiepingsdag voor professionals. Daarnaast delen we onze kennis in blogs, ebooks en video’s.

We zijn ook te boeken voor lezingen. Kijk hier naar de voorwaarden. Interesse? Stuur een mail met details over je evenement en ideeën naar info@degroeneos.nl

Service en kennis staat bij ons voorop

Ons team bestaat uit onder andere uit een veterinair natuurgeneeskundig therapeut én een  holistisch dierenarts die je altijd via info@degroeneos.nl kunt raadplegen voor advies. Daarnaast hebben wij voor iedereen een telefonisch spreekuur: elke woensdag van 9.00 tot 10.00 uur op 023-5348469.

Voor telefonische bestellingen (exclusief voor wederverkopers) of vragen over lopende bestellingen bel je:

023-5348470

We hebben veel foldermateriaal beschikbaar waaronder een uitgebreide productfolder waar ons complete productassortiment in beschreven staat. Voor dierenartsen en therapeuten hebben we een handige testset in het assortiment om te gebruiken met een meetinstrument zoals biosensor.

Bestel folders en flyers

 

 

Maak kennis met jouw contactpersoon!

Valéry werkt sinds begin 2021 voor De Groene Os en komt graag op bezoek bij onze wederverkopers en groothandels om te zien waar onze relaties behoefte aan hebben en of vragen over hebben.

Valéry heeft een breed scala aan werkervaring, dit gaat van de horeca tot aan sales, het onderhouden van relaties en klanttevredenheid zijn voor haar erg belangrijk.
De reden dat zij voor De Groene Os is komen werken is dat zij graag nieuwe dingen leert, de kennis in het bedrijf en haar liefde voor dieren hebben er voor gezorgd dat zij inmiddels veel heeft geleerd over de werking van onze producten, door haar leergierigheid kan zij nu op vele vragen antwoord geven en zo niet, dan weet zij precies bij wie je moet zijn.

Wil jij met ons samenwerken, neem contact met ons op of vul hieronder het formulier in en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Waarom een account aanmaken?

Als dierprofessional kun je met je bedrijfsgegevens en KvK-nummer een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen. Je krijgt dan toegang tot de webshop met inkoopsprijzen voor wederverkoop.

 

Voor vragen, opmerkingen en aanvullingen staan wij je graag te woord.

Al een account?

Inloggen

Wil je een sponsoraanvraag doen?

Gebruik hiervoor dit formulier!

We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Aanmelden

Nieuwsbrief
Onze belangrijkste manier om je te informeren over evenementen, trainingen, assortimentswijzigingen en ander nieuws is via onze maillijst. Laat je emailadres achter en ontvang nieuws en aanbiedingen op een overzichtelijke manier! We versturen onze nieuwsbrief voor professionals tweemaal per maand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!