De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

Voor professionals

Ben je dierenarts, therapeut of retailer?

Bedankt voor je belangstelling voor De Groene Os!

Met producten van De Groene Os ben je verzekerd van een natuurlijk kwaliteitsproduct. We werken vanuit een natuurgeneeskundige visie en al onze producten en adviezen zijn hierop gebaseerd.

Service en kennis staat bij ons voorop
Ons team telt twee veterinair natuurgeneeskundig therapeuten én een dierenarts die je altijd kunt raadplegen voor advies. Daarnaast hebben wij voor iedereen een telefonisch spreekuur: elke vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Via e-mail zijn we ook altijd bereikbaar voor vragen en advies.
We hebben veel foldermateriaal beschikbaar waaronder een uitgebreide productfolder waar ons complete productassortiment in beschreven staat. Voor dierenartsen en therapeuten hebben we een handige testset in het assortiment om te gebruiken met een meetinstrument zoals biosensor. Verder bieden we online producttrainingen aan  waarin we diverse onderwerpen aan de hand van casussen bespreken.

Account aanmaken
Met je bedrijfsgegevens en KvK-nummer kun je een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen. Je krijgt dan toegang tot de webshop, uitgebreide productinformatie en interessante artikelen.

Voor vragen, opmerkingen en aanvullingen staan wij je graag te woord.

Al een account?

Inloggen

Aanmelden

Account aanmaken voor specialisten
Bezig met versturen

 

 

Wil je een sponsoraanvraag doen?

Gebruik hiervoor dit formulier!

We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.