• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Voor professionals

Ben je dierenarts, diertherapeut of retailer?

Bedankt voor je belangstelling voor De Groene Os!

 

Met producten van De Groene Os ben je verzekerd van een natuurlijk kwaliteitsproduct. We werken vanuit een natuurgeneeskundige visie en al onze producten en adviezen zijn hierop gebaseerd.

Diereigenaren laten zien groot vertrouwen in ons te hebben en wij doen er alles aan om dit vertrouwen te blijven verdienen.

Dieren hebben hun eigen deskundigen nodig. Daarom zitten er specialisten in ons team, zoals therapeuten met een holistische, natuurgeneeskundige kijk op het welzijn van dieren, en een dierenarts met als specialiteit darmgezondheid.

 

Breed assortiment
We zijn trots op onze lijn van producten, maar leunen nooit achterover. We merken dat door veranderende (leef)omstandigheden ook het klachtenbeeld van huisdieren verandert. Daardoor blijven wij bezig om onze producten aan te passen.

De Groene Os investeert in onderzoek om veterinaire complementaire zorg op de kaart te zetten!

 

Gebaseerd op natuurgeneeskunde
Onze middelen zijn geschikt voor zelfzorg. Wat wij daaronder verstaan zijn middelen die in niet-acute situaties gebruikt kunnen worden en bijdragen aan het gezond houden van je dier.

Maar dat is niet alles, ook wanneer er een diagnose is gesteld door de dierenarts kunnen onze producten in goed overleg worden ingezet. Meestal zijn onze middelen juist uitstekend te gebruiken bij aanhoudende verschijnselen.

Voor ons is natuurgeneeskunde ‘het creëren van de juiste omstandigheden om te helen’.
Onze producten helpen daarbij door de gezondheid te ondersteunen.

 

100% natuurlijk
De natuur levert van oudsher alles wat mensen en dieren nodig hebben. Ons assortiment bevat geen conserveringsmiddelen en geen grondstoffen die genetisch gemanipuleerd zijn of afkomstig van een vervuilde teelt.

We werken nauw samen met verschillende leveranciers die op ambachtelijke en gecertificeerde wijze produceren.

 

Kennisoverdracht
Om onze kennis over te dragen, geven we online trainingen voor specialisten en houden we jaarlijks een verdiepingsdag voor professionals.

We zijn ook te boeken voor lezingen. Kijk hier naar de voorwaarden. Interesse? Stuur een mail met details over je evenement en ideeën naar info@degroeneos.nl

 

Service en kennis staat bij ons voorop
Ons team telt twee veterinair natuurgeneeskundig therapeuten én een dierenarts die je altijd via info@degroeneos.nl kunt raadplegen voor advies. Daarnaast hebben wij voor iedereen een telefonisch spreekuur: elke maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur op 023-5348469.

Voor telefonische bestellingen (exclusief voor wederverkopers) of vragen over lopende bestellingen bel je:
023-5348470

We hebben veel foldermateriaal beschikbaar waaronder een uitgebreide productfolder waar ons complete productassortiment in beschreven staat. Voor dierenartsen en therapeuten hebben we een handige testset in het assortiment om te gebruiken met een meetinstrument zoals biosensor.

 

Account aanmaken
Als dierprofessional kun je met je bedrijfsgegevens en KvK-nummer een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen. Je krijgt dan toegang tot de webshop met inkoopsprijzen voor wederverkoop.

Voor vragen, opmerkingen en aanvullingen staan wij je graag te woord.

Al een account?

Inloggen

Aanmelden

Account aanmaken voor specialisten
Bezig met versturen

 

 

Wil je een sponsoraanvraag doen?

Gebruik hiervoor dit formulier!

We komen dan zo snel mogelijk bij je terug.