De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

Over ons

De Groene Os maakt natuurlijke voedingssupplementen en uitwendige verzorgingsproducten voor dieren.

De Groene Os is al tientallen jaren een autoriteit als het om dierenwelzijn gaat. Wij maken onze producten voor dierenbezitters die het welzijn van hun dier met natuurlijke middelen willen ondersteunen en die daarin alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit.

Al onze producten worden gemaakt vanuit een natuurgeneeskundige visie. Dat wil zeggen dat ze niet alleen inwerken op de aandoening, maar ook op de achterliggende (fysieke en niet-fysieke) oorzaken.

Voor al je vragen over de gezondheid van je dier houden onze natuurgeneeskundig therapeuten Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 een therapeutisch spreekuur. Dit spreekuur is gratis!

Kennismaken met het team van De Groene Os

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Team De Groene Os

Astrid Hart

Astrid Hart

Algemeen directeur

Astrid Hart: directie

Goedemorgen! Astrid heeft hart voor de zaak en wat zijn we blij dat ze terug is op de plaats waar ze hoort! Astrid zorgt dat het schip op koers blijft.
Ze is berucht om haar positieve kijk op het leven en ongetwijfeld helpen haar twee honden hierbij.

 

Melody Cool

Melody Cool

Productspecialist

Melody Cool: Productadvies en marketing

Melody is sportief, dierengek en heeft geniale invallen die ze vertaalt in talloze blogs. Altijd vrolijk en heel betrokken bij de rest van het team. Melody volgde een driejarige studie Veterinaire Natuurgeneeskunde en heeft bij Van der Pigge gewerkt. Maar al snel kwam ze bij De Groene Os terecht waar haar kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Samen met Claire beantwoordt ze al jullie vragen die binnenkomen via de telefoon, website of Facebook.

 

Claire van ’t Hul

Claire van ’t Hul

Natuurgeneeskundig therapeute en productadviseur

Claire van ’t Hul: Productadvies en educatie

Claire is een spons als het gaat om het vergaren van kennis. Wat voor haar wat licht leesmateriaal is, is voor gewone stervelingen een halve studie.
Na haar vijfjarige studie Veterinaire Natuurgeneeskunde en ontelbare cursussen heeft ze haar eigen praktijk gehad. Bij De Groene Os werken was een langgekoesterde droom van haar. Samen met Melody beantwoordt ze al jullie vragen die binnenkomen via de telefoon, website of Facebook.

Dé aangewezen persoon voor een gedegen advies en onze online trainingen. Claire heeft goed contact met onze specialisten.

Ingrid Langen

Ingrid Langen

Marketing

Ingrid Langen: Marketing strategie

‘Het is geen rocket science!’ Ingrid is een kei in een route uitstippelen en de verschillende teamleden aanscherpen.

Als freelancer helpt ze de grote lijnen in onze (online) activiteiten te brengen. Naast het werk in haar eigen succesvolle bedrijf, houdt ze van kilometers vreten op haar prachtige Arabische paard.

Erick Ritmeester

Erick Ritmeester

Inkoop en calculatie

Erick Ritmeester: Inkoop en calculatie

Onze muzikale man van de cijfers. Erick heeft verschillende petten op en werkt hard achter de schermen. Erick gaat over de inkoop, onderhoudt contact met leveranciers en maakt nieuwe prijslijsten. En dat is geen sinecure.

Met zijn vrouw woont hij in het mooie Gooi, samen met hun konijnen. De konijnen leven daar in het konijnenparadijs op aarde.

Merlijn Leebeek

Merlijn Leebeek

Etiketten organisatie

Merlijn Leebeek: Etiketten organisatie

We hebben een heuse boswachter bij De Groene Os! En dat vinden we leuk,  want Merlijn weet vaak heel andere feiten over de kruiden te vertellen dan degenen met fytotherapeutische achtergrond.

Merlijn is werkzaam op de administratie en voor De Groene Os houdt hij zich bezig met de etiketten. Als Merlijn terugkomt van vakantie (hij weet de mooiste plekjes in Nederland!) is het altijd genieten van verhalen over de vogels die hij heeft gezien. Oh ja: Merlijn houdt niet van de zon. Of van te veel warmte.

Monique Pellemans

Monique Pellemans

Logistiek en verzendingen

Monique Pellemans: Logistiek en verzendingen

Monique heeft in het verleden bij De Groene Os gewerkt en is gelukkig weer terug. En met haar af en toe een pleegkonijn of kitten. Iemand met een groter hart voor dieren bestaat er niet en, werkelijk waar, niets is te gek voor deze topper.

Anja Saiman

Anja Saiman

Debiteurenadministratie

Anja Saiman: Debiteurenadministratie

Eten en koken met familie. Dat is pas echt belangrijk in het leven volgens Anja. Met haar Indonesische roots komt er dan ook spekkoek op tafel als ze jarig is.

Anja zorgt voor overzicht in bestellingen en heeft de volledige debiteurenadministratie onder haar hoede. Daarnaast springt ze in waar nodig. Moet er even snel iets opgehaald worden in de stad? Een pakket ingepakt? Iemand ziek? Anja is er. Ze zorgt er ook nog eens voor dat we niet verhongeren of uitdrogen op kantoor.

Renate van Doorn

Renate van Doorn

Webshopmanager, Inkoop & Logistiek

Renate heeft bij van der Pigge gewerkt en klom al snel op tot de verzendingenexpert. Hiervandaan is het een kleine stap naar de webshop. Ze is de manager van de Pigge-webshop en ze heeft briljante ideeën die haar collega’s bij De Groene Os zijn opgevallen. Dus ja. Een webshop zonder Renate is maar een saaie boel. En laten we nou niet van saai houden. Wij hebben haar weten te strikken en dat gaan jullie merken! Hoera!