• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Over ons

De Groene Os bestaat sinds 1995, maar de kennis is ouder. De oorsprong ligt bij Drogisterij van der Pigge, opgericht in 1849. Recepten zijn daar maar liefst zes generaties doorgegeven. Bij deze recepten zaten er ook veel voor dieren, waarmee de basis is gelegd voor De Groene Os.

Dieren hebben hun eigen deskundigen nodig. Daarom zitten er specialisten in ons team, zoals therapeuten met een holistische, natuurgeneeskundige kijk op het welzijn van dieren, en een dierenarts met als specialiteit darmgezondheid.

De natuur levert alles wat mensen en dieren nodig hebben. Ons assortiment bevat geen onnodige vul- en conserveringsmiddelen en geen grondstoffen die genetisch gemanipuleerd zijn of afkomstig van vervuilde teelt.

Wij zijn net als jij dierenliefhebbers en we doen niets liever dan dieren helpen, met je meedenken en met oplossingen komen. Ons team staat dan ook voor je klaar voor advies over producten en de gezondheid van je dier.

Er is een gratis telefonisch spreekuur: iedere woensdag van 9.00 tot 10.00: 023-5348469
Dit spreekuur is specifiek bedoeld voor kort natuurgeneeskundig advies.

Daarnaast kun je via Het Groene Kennisconsult terecht voor advies wat meer aandacht nodig heeft.

Vragen die via de mail binnenkomen worden binnen twee werkdagen beantwoord:
info@degroeneos.nl

 

De Groene Os is:

  • De eerste in Nederland met 100% natuurlijke gezondheidsproducten voor dieren
  • Een bevlogen specialist in de natuurgeneeskunde die de gezondheid van dieren ondersteunt
  • Een merk dat geen concessies doet aan kwaliteit van de gebruikte kruiden en voedingsstoffen
  • Een bedrijf waar toegankelijke kennisspecialisten werken die de tijd nemen voor advies.

Kennismaken met het team van De Groene Os

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Team De Groene Os

Astrid Hart

Astrid Hart

Algemeen directeur

Goedemorgen! Astrid heeft hart voor de zaak en is een rasechte ondernemer, ziet overal mogelijkheden en wil die het liefst ook allemaal uitproberen.
Astrid zorgt dat het schip op koers blijft.
Ze is berucht om haar positieve kijk op het leven en ongetwijfeld helpen haar twee honden hierbij.

 

Melody Eveleens

Melody Eveleens

Brandmanager en natuurgeneeskundig therapeut

Melody is sportief, dierengek en heeft geniale invallen die ze vertaalt in talloze blogs en overige communicatie. Altijd vrolijk en heel betrokken bij de rest van het team. Melody volgde een driejarige studie Veterinaire Natuurgeneeskunde en heeft bij Van der Pigge gewerkt. Maar al snel kwam ze bij De Groene Os terecht waar haar kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Als brandmanager draagt zij zorg voor onze waarden als merk en de communicatie naar buiten toe.

 

 

Lieselot Czvek

Lieselot Czvek

Dierenarts en productvoorlichting

Lieselot is onze Belgische collega en bezit een geweldige hoeveelheid kennis die ze graag inzet om je dier en jou verder te helpen!

Naast haar eigen praktijk waar ze zowel huisdieren als paarden behandelt met o.a. acupunctuur, fytotherapie en homeopathie, zet ze haar kennis en ervaring in bij De Groene Os. Bij het wekelijkse spreekuur, het Groene kennisconsult en via email kun je haar zeker tegenkomen.

Lieselot heeft een rijk gezinsleven, is omringd met man, twee kinderen en een heerlijke beestenboel: Louis de Teckel, katten Hayo en Muchi, paarden Grace en Stitch, Ozzie de pony en de kippen Bruintje, Zwartje en Grijsje.

 

Valery Vergnes

Valery Vergnes

Productvoorlichting & sales

Valéry is onze jongste Groene Osser, maar doet voor niemand onder! Pit, dat is wat deze dame goed omschrijft.
Ze is opgegroeid met honden, paarden en katten om zich heen en is zich nu volop aan het ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Valéry is een kei in contact maken en onderhouden en is dan ook het voornaamste aanspreekpunt voor klanten. Jullie zullen haar zeker tegenkomen!

 

Ingrid Langen

Ingrid Langen

Productmanager & productontwikkeling

Ingrid is terug van weggeweest en hoe! Voorheen deed ze de marketing, nu is ze terug om nieuwe producten te ontwikkelen, bestaande producten te verbeteren en alles wat daarmee samenhangt (dat is best wat). Omdat er natuurlijk van alles over die producten te vertellen is, verzorgt zij ook onze leerzame webinars.

Ingrid put uit een enorm uitgebreide carrière zowel als zelfstandige als in het bedrijfsleven, heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van voeding en is haar hele leven een echt paardenmens. Haar grootste leermeester is haar prachtige Arabier op leeftijd Amorin, die je regelmatig ziet schitteren in de video’s.

Erick Ritmeester

Erick Ritmeester

Financiële administratie en personeelszaken

Onze muzikale man van de cijfers en aanspreekpunt voor personeelszaken.
Dat valt niet altijd mee als een van de weinige mannen tussen al die vrouwen. Maar hij staat, letterlijk, zijn mannetje.

Niets ontgaat hem, altijd accuraat en dat is nodig omdat hij ook als hoofd van de administratie de scepter op het kantoor zwaait. En werkelijk iedere punt wordt op de i gezet.

Met zijn vrouw woont hij in het mooie Gooi, samen met hun konijnen. De konijnen leven daar in het konijnenparadijs op aarde.

Merlijn Leebeek

Merlijn Leebeek

Crediteurenadministratie en kwaliteitsmedewerker

Merlijn is onze boekhoudende boswachter. En dat vinden we leuk, want Merlijn weet vaak heel andere feiten over de kruiden te vertellen dan degenen met fytotherapeutische achtergrond.

Hij is administratief erg sterk en kwaliteitsbewaking en gezelligheid gaan bij hem hand in hand.

Hem vallen de details altijd op en dat is een eigenschap die goed van pas komt in ons bedrijf.

Als Merlijn terugkomt van vakantie (hij weet de mooiste plekjes in Nederland!) is het altijd genieten van verhalen over de vogels die hij heeft gezien.

Anja Saiman

Anja Saiman

Debiteurenadministratie

Eten en koken met familie. Dat is pas echt belangrijk in het leven volgens Anja. Met haar Indonesische roots komt er dan ook spekkoek op tafel als ze jarig is.

Anja zorgt voor overzicht in bestellingen en heeft de volledige debiteurenadministratie onder haar hoede. Daarnaast springt ze in waar nodig. Moet er even snel iets opgehaald worden in de stad? Een pakket ingepakt? Iemand ziek? Anja is er. Ze zorgt er ook nog eens voor dat we niet verhongeren of uitdrogen op kantoor.

Bianca van Houten

Bianca van Houten

Social media en fotografie

Bianca is verantwoordelijk voor de social media kanalen van de Groene Os. Ze zorgt ervoor dat het verhaal en de producten visueel gedeeld kunnen worden met de klanten. Als fotograaf maakte ze productbeelden voor van der Pigge en zo kwam ze in het bedrijf terecht. Een bedrijf wat haar erg aansprak omdat ze ervan overtuigd is dat er zoveel kracht en wijsheid in de natuur te vinden is en ze het mooi vind om daar op een visuele manier aan bij te dragen. Door het maken van beelden en door het visueel vormgeven van het verhaal van de Groene Os!

Renate van Doorn

Renate van Doorn

Webshop, Inkoop & Teamleider logistiek

Na een loopbaan bij Van der Pigge als winkelmedewerker kreeg ze belangstelling voor de verzendafdeling.

Dat werk heeft ze jarenlang gedaan totdat er een nieuwe functie in het leven werd geroepen. Renate beheerd nu het webshop deel van de website, regelt de inkoop van ons prachtige DE Groene Os merk en is teamleider van ons logistiek team.

Monika Chmurzynska

Monika Chmurzynska

Logistiek medewerker

Monika heeft al snel haar plekje verworven binnen het team! Als hardwerkend deel van het logistieke team verzorgt ze de pakketten, zijn alle flesjes en potten geëtiketteerd en worden de testsets voor therapeuten gemaakt. Monika komt, overziet, blijft altijd rustig en alles komt gewoon goed.

Monika heeft een levendig gezin met de enorm vrolijke mini Labradoodle JJ die regelmatig de boel op stelten komt zetten op kantoor.

Samen met Marianne en Deborah draagt Monika zorg voor het hele proces wat bij het verzenden van een pakketje komt kijken en zorgen ze ervoor dat je bestelling vlot en zorgvuldig behandeld wordt.

Sophie

Sophie

Logistiek medewerker

Sophie is het zonnetje in huis met haar aanstekelijke lach! Sophie heeft een passie voor ecologisch tuinieren en volgt hier naast haar werk zelfs een opleiding over!
Bloemen, planten en bomen hebben net als voedzaam en lekker eten haar interesse.

Samen met Monika en Vera draagt Sophie zorg voor het hele proces wat bij het verzenden van een pakketje komt kijken en zorgen ze ervoor dat je bestelling vlot en zorgvuldig behandeld wordt.

Vera

Vera

Logistiek medewerker

Wat zijn we blij met Vera! Zij is een harde werker met heerlijke droge humor. Muziekliefhebber en stiekem droomt ze van haar eigen ruwharige Teckel. Daarnaast heeft ze een heuse moestuin, waar ze vooral graag bloemen kweekt.

Samen met Monika en Sophie draagt Vera zorg voor het hele proces wat bij het verzenden van een pakketje komt kijken en zorgen ze ervoor dat je bestelling vlot en zorgvuldig behandeld wordt.

Ben je dierenarts, therapeut of retailer?

Laten we samenwerken aan natuurlijke diergezondheid!

Als dierprofessional kun je met je bedrijfsgegevens en KvK- nummer een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen. Je krijgt dan toegang tot de webshop met inkoopsprijzen voor wederverkoop.

slechte hoeven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!