• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Webinar houd de gewrichten van je dier soepel

Veel van onze dieren krijgen vroeg of laat te maken met stramme gewrichten, soms al op vroege leeftijd. En dat is jammer, want als er ongemak is bij het bewegen, kan dat veel invloed hebben op hoe je dier zich voelt en gedraagt. Als je hond, kat of paard weer soepel kan bewegen kan er ook weer meer gespeeld en gewandeld worden!

In dit uurtje gaan we een aantal voedingsstoffen de revue laten passeren. Een aantal ken je vast wel, maar er valt nog best veel leuks over te zeggen. Weetjes die je misschien nog niet wist. Last but not least: ook niet onbelangrijk is de samenhang tussen al deze voedingsstoffen die maken dat ze samen meer zijn dan los van elkaar.

Deze online training wordt gegeven door Ingrid Langen, inmiddels voor velen een bekend gezicht door haar video’s. Ingrid is Healing Touch for Animals Practioner en heeft een lange carrière achter de rug waarbij ze onder andere voor verschillende voedingsmiddelen- en supplementenbedrijven heeft gewerkt. Voor De Groene Os werkt ze als productmanager.

Schrijf je in!

Meld je gratis aan voor deze webinar en na inschrijving ontvang je direct een link per email om de webinar op eigen gelegenheid te volgen.

Hidden
Hidden
Toestemming(Vereist)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!