• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Ingrid Langen

Nieuw: Vis Omega Olie en Vega Omega Olie

We introduceren Vis Omega en Vega Omega olie en nemen afscheid van onze oude vertrouwde Trias Omega. Want nieuwe inzichten in het vetmetabolisme en de rol van essentiële vetzuren laten zien dat het tijd is voor een nieuwe aanpak.

De toevoeging van omega 6 (linolzuur) en omega 9 is niet meer zo nodig omdat deze vetzuren vaak al aan het voer worden toegevoegd. De omega-3’s zijn de belangrijkste essentiële vetzuren om apart te suppleren om de verhouding tussen omega 3 en omega 6 weer in balans te brengen.

Zo introduceren we Vis Omega voor honden en katten. Omdat we nu weten dat dit een van de beste bronnen van EPA en DHA is voor carnivoren. Zij kunnen moeilijker overweg met de omzetting van omega-3’s uit plantaardige bronnen.

Voor paarden introduceren we Vega Omega: een blend van lijnzaadolie met algenolie. Voor een optimale verhouding van ALA (de belangrijkste bron van omega-3-vetzuren voor paarden) en DHA.

Wanneer extra omega’s nuttig zijn

Extra omega-3-vetzuren helpen bij veel functies van het lichaam, zoals de ondersteuning van het hart en een gunstige invloed op de bloedvaten en nog veel meer.

Voor dieren kan het ook een steuntje in de rug zijn voor een soepelere beweging, gezonde huid en vacht, normaal functionerende darmen, het immuunsysteem en hersenen.

Dat komt omdat omega-3-vetzuren enorm veel functies in het lichaam vervullen en bij veel processen betrokken zijn. Daarover kun je hier meer lezen.

Bewezen toepassingen essentiële vetzuren

  • Essentiële vetzuren zijn nodig voor normale groei en ontwikkeling van jonge dieren en tijdens de dracht
  • DHA (uit omega 3) draagt bij aan een normale hersenfunctie
  • DHA ondersteunt ook het zicht en gezond houden van de ogen
  • EPA en DHA ondersteunen een normale, gezonde hartfunctie en bloeddruk
Vis Omega en Vega Omega

Om deze feestelijke introductie te vieren krijg je van 15 augustus t/m 15 september 15% korting op je bestelling van Vis Omega Hond & Kat of Vega Omega Paard & Pony.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten. Voor een persoonlijk advies over de toepassing van Vis Omega en Vega Omega neem je contact met ons op.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!