• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens

VLOG: interview over het eliminatiedieet met Lotte Botter

We waren op bezoek bij Lotte Botter in haar prachtige winkel én paramedisch centrum in Zutphen: De Groene Hond. Daar hebben we verschillende interessante onderwerpen besproken, waaronder de haken en ogen aan het eliminatiedieet.

Het eliminatiedieet is populair en wordt tegenwoordig als een soort heilige graal gezien om erachter te komen waar je dier nou zo’n jeuk van krijgt. Het probleem is echter dat dit dieet heel foutgevoelig is, een hele hoop moeite kost en bijna nooit het gewenste resultaat geeft. We vragen Lotte Botter – eigenaar van De Groene Hond – naar haar mening over het eliminatiedieet. Lotte Botter is voedingsdeskundige en voedingsspecialist voor honden.

Zij kan je helpen bij het uitzoeken van passende voeding, zodat je het maximale uit je viervoeter haalt. Op efficiënte wijze weet ze vaak de vinger achter voedinggerelateerde problemen te krijgen en deze (in samenwerking met diverse andere specialisten) op te lossen.

 

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts
adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!