winkel
Webwinkel

De geheimen van kieskeurige katten: ontdek waarom je kat zo moeilijk doet

Herken jij dit? Jouw kat is zo kieskeurig als het maar zijn kan. Je hebt al talloze voersoorten en merken geprobeerd, maar het enige wat ze doet, is haar neus ophalen en weglopen. Of je bent eindelijk blij dat je iets hebt gevonden wat ze lekker lijkt te vinden, maar na een week besluit ze opeens dat ze het niet meer lust. Grrr… Als je zo’n kieskeurige kat hebt, is dit het artikel voor jou!

Of je nu natvoer, brokjes of vers vlees voert, veel katteneigenaren worden vroeg of laat geconfronteerd met dit kieskeurige gedrag van hun geliefde kat. En dan hebben we het nog niet eens over het geven van supplementen of medicijnen, want dat is vaak helemaal een uitdaging. Maar hoe komt het eigenlijk dat katten zo kieskeurig kunnen zijn?

Waarom je een plotse verandering in haar eetgedrag serieus moet nemen

Als je kat plotseling een moeilijke eter wordt, kan er mogelijk iets medisch aan de hand zijn. Het is dan verstandig om een afspraak te maken bij de dierenarts, omdat een kat die 24-48 uur niet eet het risico loopt op leververvetting, wat fataal kan zijn.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge