winkel
Webwinkel

Het belang van sterke spieren en voeding voor je dier – Gratis webinar op dinsdag 13 februari!

Spieren zijn belangrijk voor het lichaam van alle zoogdieren, ze hebben veel meer functies dan je zo zou denken. Voor de opbouw, het herstel en onderhoud van al die spieren zijn eiwitten nodig. In dit webinar leer je welke bouwstenen van eiwitten, de aminozuren, hier belangrijk voor zijn. Welke voedingsbronnen hiervoor beschikbaar zijn en ook niet onbelangrijk: hoeveel eiwit je dier nodig heeft. In dit webinar vertel ik daar alles over.​​​​​​​

Spieren & eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven. Ze zijn de cruciale componenten in de opbouw en het onderhoud van gezonde spieren, banden en pezen. Zo zijn ze nodig voor spieropbouw, spierherstel, spierbehoud en spierfunctie.

Gezonde spieren dragen bij aan een gezond en blij dier: de gewrichten worden dan niet te zwaar belast en ze kunnen doen waar ze voor gemaakt zijn: bewegen.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge