winkel
Webwinkel

Vet belangrijk: alles wat je over vet moet weten – nieuw webinar op 29 augustus

Vet is belangrijk. Vetten hebben de naam dat niet alleen wij, maar ook onze dieren er dik van worden. Inmiddels weten we beter: het zijn niet vetten, maar juist suikers en zetmeel die dat overgewicht en welvaartsziekten veroorzaken. Maar hoe zit het dan wel met vet? Welke rol hebben ze voor de gezondheid van je dier? Dat is meer dan je denkt.

Het ene vet is het andere niet. Wat zijn goede bronnen van vet? Welke soorten vet zijn er eigenlijk en wat zijn de goeie, welke zijn noodzakelijk en welke kun je beter vermijden? Hoe werkt vet in het lichaam en wat zijn essentiele vetzuren nou eigenlijk?

Er zijn veel misverstanden en halve waarheden over vet. In dit webinar leer je alles wat je moet weten over vet.​​​​​​​ Voor de gezondheid van je dier is dat vet belangrijk.

Dus daar wil je bij zijn. Meld je aan via de link. Ook als je niet kunt op dat tijdstip want dan ontvang je een link om terug te kijken.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge