winkel
Webwinkel

Waarom natuurgeneeskunde voor dieren?

Waarom een middel uit de natuurgeneeskunde?
Als je dier ziek of gewond is, raadpleeg je natuurlijk je dierenarts. Daar kan een deskundige diagnose worden gesteld en je dier worden behandeld. De reguliere dierenmedicijnen werken uitstekend bij acute klachten.

Is de aandoening chronisch, dan schrikken veel diereneigenaren toch vaak terug voor de mogelijke bijwerkingen van langdurig medicijngebruik. Ze willen weten wat de achterliggende oorzaak van het probleem is en of daar wat aan te doen is. Er kan dan gekeken worden of het dier baat heeft bij een middel uit de natuurgeneeskunde.

De natuurgeneeskunde
Een ziekte is altijd een symptoom van een disbalans in het lichaam, ongeacht of die ziekte nu wordt veroorzaakt door virussen of bacteriën, van psychosomatisch aard is of erfelijk.

De natuurgeneeskunde richt zich op de processen die het lichaam uit balans brengen. De middelen die op basis van deze geneeskunde ontwikkeld zijn, bestrijden niet het symptoom, maar ondersteunen en stimuleren het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. Een dier dat beter in balans is, zal zich zowel lichamelijk als geestelijk prettiger voelen en minder vatbaar zijn voor ziektes en aandoeningen.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

 

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge