winkel
Webwinkel

Webinar over maagproblemen bij paarden met holistisch dierenarts Lieselot op donderdag 7 maart

Recente studies hebben aangetoond dat bij de helft van de paarden maagzweren voorkomen, een getal dat zelfs oploopt tot 90% als het gaat over renpaarden.

Reden genoeg dus om in het aankomende webinar op donderdag 7 maart om 20.00 uur maagproblemen bij paarden onder de loep te nemen.

In dit webinar leer je meer over wat maagzweren precies zijn, welke gevolgen ze hebben voor je paard en welke kruiden en voedingsstoffen je kunt inzetten om ze aan te pakken.

Door middel van een aantal gemakkelijk te checken (acupunctuur)punten, leert onze holistisch dierenarts Lieselot je bovendien hoe je zelf bij je paard kan nagaan of hij last heeft van zijn maag of niet.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge