winkel
Webwinkel

De korteketen-vetzuren – deel 3 van Vet belangrijk

Dit is het 3e en laatste deel van onze artikelenreeks over vetten en het belang ervan voor het welzijn van onze dieren.

We ronden af met een artikel over de korteketen-vetzuren: de vetzuren die door het microbioom worden geproduceerd (gefermenteerd) in de darmen van dier en mens. De bekendste zijn azijnzuur, boterzuur en propionzuur. We noemen deze fermentatieproducten van het microbioom ook wel postbiotica.

Hoe zat het hier ook al weer mee? Met die pre-, die pro- en die postbiotica?

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge