winkel
Webwinkel

Kattenbrokjes, waarom voer je die je kat liever niet?

Als je online zoekt op kattenvoer dan krijg je pagina’s vol met allerlei soorten voer. Brokjes, natvoer, Kant en klaar Vers Vlees (KVV) of Bones and Raw Food (BARF) zijn de verschillende opties waaruit je kan kiezen. En dan heb ik het nog niet gehad over de verschillende merken waaruit je vervolgens ook weer een keuze kan maken. Zie jij door de bomen het bos nog?

Je kat is een vleeseter

Waar een hond in het wild nog wel eens kadavers wil eten, zal een wilde kat uitsluitend verse prooien eten. Hier is haar hele lichaam dus ook op gebouwd. Dit begint al bij het gebit. Het is je vast wel eens opgevallen dat wanneer je kat eet, het hap, schrok en weg is. Je kat kan namelijk géén kauwende beweging maken met haar kaken. Ook verderop in het spijsverteringskanaal is alles aangepast op een eiwitrijk dieet. Zo gaat haar voedsel snel door de maag en darmen wat prima kan bij een eiwit- en vetrijk dieet.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge