winkel
Webwinkel

DIY: natuurlijke bestrijding van vlooien, teken en vliegen

Hebben jullie ook iets natuurlijks tegen vlooien en teken?”

Die vraag krijgen we momenteel vaak aan de telefoon. En dan moeten we ‘nee’ verkopen. De productontwikkeling is in volle gang, maar iets verkoopbaars hebben we nog niet. Want de recepten die je zelf kunt maken (zie hieronder) zijn niet altijd geschikt om op grote schaal te maken. Of ze zijn niet geschikt voor honden én katten, of ze blijven niet lang genoeg goed, of de leverancier kan niet aan genoeg grondstoffen komen (voor een goede prijs). Productontwikkeling duurt altijd langer dan je denkt en hoopt.

Maar we zijn niet voor één gat te vangen: voor nu hebben we een aantal tips en recepten van middelen voor de natuurlijke bestrijding van vlooien, teken en vliegen, die je zelf kunt maken.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge