winkel
Webwinkel

Plassen vs. sproeien in huis: oorzaak achterhalen

Heb jij al talloze pogingen ondernomen om het onzindelijkheidsprobleem van je kat op te lossen? Ik begrijp hoe frustrerend dit kan zijn. De constante strijd tegen urinevlekken en -geuren in huis kan je tot wanhoop drijven.

Plast je kat in huis? Dit is wat je moet weten

Ik kan hierover meepraten, want onze senior kat, die ernstig ziek was, liet in de laatste weken dat ze bij ons was ook regelmatig haar urine lopen, simpelweg omdat ze het niet langer kon ophouden. Ze is begin 2023 overleden, maar deze zomer nog werd ik geconfronteerd met haar onzindelijkheid toen ik onze zitzak van de zolder haalde om deze in de tuin te leggen. Ook die bleek te ruiken naar urine.

De geur van kattenpies is iets waar je alles behalve blij van wordt. Maar besef heel goed dat dit ook voor je kat niet fijn is en zij jouw hulp nodig heeft.

In dit blog wil ik je niet alleen voorzien van informatie en tips die je mogelijk nog niet hebt geprobeerd, maar je ook helpen begrijpen wat er aan de hand kan zijn als je kat onzindelijk blijft, ondanks al je inspanningen. Ik neem je graag mee in mogelijke oplossingen en een dieper begrip over dit gedragsprobleem.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge