winkel
Webwinkel

Waarom heeft mijn kat een stinkende adem? Ontdek de oorzaken en oplossingen!

Iets waar ik regelmatig vragen over krijg, is hoe je de stinkende adem van je kat kunt aanpakken. Natuurlijk zijn er supplementen die kunnen helpen om de geur te verminderen, maar veel belangrijker is de vraag: waarom ruikt je kat eigenlijk uit haar bek?

Wat de adem van je kat vertelt over haar gezondheid

De onaangename geur uit de mond van je kat is geen willekeurig probleem; het is een signaal van het lichaam dat er iets mis is. Vaak vinden we de oorzaak van een gezondheidsprobleem in de mond van je kat. Wist je dat gebitsproblemen de meestvoorkomende aandoening zijn onder katten? Naar schatting heeft 50 tot 90 procent van de katten van vier jaar of ouder last van gebitsproblemen. Het is dus essentieel om actie te ondernemen en te achterhalen waarom jouw kat uit haar bek ruikt.

Wil je iets delen?

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Door het insturen van het formulier kunt je een reactie achterlaten of een vraag stellen over algemene zaken. Wil je liever direct een consult aanvragen dan kan dat ook.

Stel je vraag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Groene Os is verbonden met zusterbedrijf Drogisterij Van der Pigge

Zij staan klaar om je te helpen met gezonde, natuurlijke producten voor mensen. Ze hebben hun eigen merk voedingssupplementen en huidverzorging. Ook kun je terecht in de winkel in Haarlem voor advies en een breed assortiment! Het goede van toen, met het beste van nu!

Van der Pigge