• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

Bestellen bij de Groene Os kan op verschillende manieren.

Particulieren
Particulieren kunnen bestellen via onze webshop of bij een van onze wederverkopers.

Je kunt bij ons in een beveiligde omgeving betalen met iDeal, Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro), PayPal of Bancontact / Mister Cash.

Betalen in het buitenland
In België gelden dezelfde betalingsmogelijkheden als in Nederland (m.u.v. iDeal) en kan daarnaast ook gebruik worden gemaakt van Mister Cash. Voor de rest van Europa kan betaald worden met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro), SEPA incasso, PayPal of per overboeking.

Verzendkosten
Bij verzendingen tot €35,- vragen wij een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van €5,50. Daarboven verzenden wij gratis.

Advies
Voor ondersteuning en productinformatie kun je ons altijd raadplegen: info@degroeneos.nl of telefonisch op 023-5348469.


Professionals

Ben je nog geen klant?
En ben je dierenarts, therapeut of retailer? Je kunt bij ons rechtstreeks bestellen. Met producten van De Groene Os ben je verzekerd van een natuurlijk kwaliteitsproduct. Met je bedrijfsgegevens en KvK-nummer kun je een speciale inlogcode voor het professionalsgedeelte van onze website aanvragen. Je krijgt dan toegang tot de webshop, uitgebreide productinformatie en interessante artikelen.

Meld je hier aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je al klant van ons?

Je kunt onze producten rechtstreeks bij ons bestellen op een van de volgende manieren:

* Met een inlogcode heb je toegang tot onze webshop en tot extra uitgebreide (product)informatie.

Je kunt bij ons in een beveiligde omgeving betalen met iDeal, creditcard (Visa, Mastercard, Maestro), SEPA incasso, PayPal of per overboeking.

Betalen in het buitenland
In België gelden dezelfde betalingsmogelijkheden als in Nederland (m.u.v. iDeal) en kan daarnaast ook gebruik worden gemaakt van Mister Cash. Voor de rest van Europa kan betaald worden met creditcard (Visa, Mastercard, Maestro), SEPA-incasso, PayPal of per overboeking.

Verzendkosten
Bij verzendingen tot €35,- vragen wij een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van €5,50. Daarboven verzenden wij gratis.

Wij zullen altijd ons best doen het pakket zo spoedig mogelijk te verzenden. Wij hanteren bij bestellingen geen minimumafname of extra korting bij grotere afname.

Advies
Voor ondersteuning en productinformatie kun je ons bereiken op info@degroeneos.nl en op 023-534 8469. Op dit telefoonnummer houden wij bovendien elke vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur een telefonisch therapeutenspreekuur.

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!