• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Verzendinformatie, levering & retourneren

Verzend informatie:

PostNL en track and trace:
Alle zendingen besteld bij De Groene Os B.V. worden verzonden via PostNL.
Nadat wij je bestelling hebben verzonden, sturen wij via email een Track and Trace code. Je kunt met deze code je pakket volgen zodat je weet wanneer je deze kunt verwachten.

Heb je de code bij de hand? Via onderstaande link kun je direct het pakket volgen: https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken

Afleveren:
Ben je niet thuis bij de eerste afleverpoging? De PostNL zal dan proberen het pakket bij de buren af te geven of naar een afhaalpunt te brengen, de pakket bezorger zal dan een bericht voor je achterlaten.

Voor bestellingen met een orderwaarde boven de €100,- moet worden getekend, het pakket wordt dan uitsluitend op het huisadres aangeboden, dus niet bij de buren.

Er volgen twee afleverpogingen, bij de derde maal zal het pakket worden afgegeven bij een afhaalpunt* waar je het pakket kunt ophalen. Ook dan is een handtekening vereist.

*Indien je bestelling bij een afhaalpunt ligt heb je één week de tijd deze af te halen, vergeet je legitimatie bewijs niet.

Verzenden:
Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Om dit te kunnen realiseren kan het voorkomen dat je bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden. Je betaalt hier geen extra verzendkosten voor.

Verzendkosten Nederland:
Voor een bestelling met een orderwaarde* boven de € 35,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor een bestelling met een orderwaarde* tot de € 35,- rekenen wij een vergoeding van € 5,50

*de orderwaarde is inclusief eventuele kortingen en acties.

Verzendkosten buitenland:
België €12,75 (voor een orderwaarde > €80,- rekenen wij geen verzendkosten)
Duitsland €25,40
Frankrijk €17,29

Wil je naar een ander land laten verzenden? Geen probleem! Je kunt je bestelling plaatsen via bestel@degroeneos.nl.
Je ontvangt per mail een prijsopgave, na ontvangst van de betaling zenden wij direct het pakket.

 

Retour:

Wil je een product retourneren?
Zodra je je bestelling hebt ontvangen, heb je het recht de producten binnen 14 dagen te retourneren, indien de producten onbeschadigd en ongeopend te zijn. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen de terugbetaling doen.

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen?
Natuurlijk doen we ons best om je pakket volledig en juist bij je af te leveren. Helaas kan er toch nog iets mis gaan. Heb je een onjuist of beschadigd product ontvangen? Dan vragen wij je het product ongeopend naar ons terug te zenden. De kosten voor de retourzending zijn dan voor onze rekening. Wij zullen dan op onze kosten het juiste product toesturen.

Wat te doen?
Wij vragen je altijd eerst contact met ons op te nemen voordat je de bestelling naar ons retour stuurt. Je kunt dit doen per mail: bestel@degroeneos.nl
of telefonisch op 023-5348470

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!