• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Nieuw ebook: Luchtzuigen en maagproblemen bij paarden

Ons meest uitgebreide e-book ooit!

Om de problemen rondom maagproblemen bij paarden goed uit te leggen en daarmee te kunnen voorkomen of aan te pakken, is kennis nodig!
Dit e-book over luchtzuigen en maagproblemen bij paarden maakt deel uit van een toekomstige cursus en daarom is het nu tijdelijk gratis beschikbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (je kunt je op ieder moment weer uitschrijven) en download dit waardevolle e-book!

De paardenmaag is in verhouding tot de rest van het paardenlichaam relatief klein met een inhoud van zo’n 10 tot 20 liter. Het is een heel gespecialiseerd orgaan, toegespitst op het natuurlijke paardenleven; veel rustig aan bewegen en vrijwel continu eten.
Bij onze moderne paarden zijn echter enorm veel maagproblemen. Recent onderzoek toont aan dat bij zo’n 60% van de paarden maagzweren aanwezig zijn. Bij endurance- en renpaarden kan dit oplopen tot wel 90%.
Maagzweren zijn pijnlijk en de symptomen kunnen wat vaag zijn. Het is voor de gezondheid en het welzijn van je paard belangrijk om hierop bedacht te zijn en er wat aan te doen.
Dit e-book gaat in op mogelijke oorzaken, preventie en wat te doen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons e-book!

Hidden
Hidden
Toestemming(Vereist)


Nieuw ebook: Luchtzuigen en maagproblemen bij paarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!