• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 4 minuten

Video: Wanneer kies je Drainage Compositum en wanneer Cynara Complex?

Je wilt een reinigende kruidentinctuur voor je dier gebruiken: ik help je kiezen tussen 2 prachtige kruidencomplexen: namelijk Drainage Compositum en Cynara Complex.

Het voor- en najaar zijn perfecte momenten voor een reinigingskuur. Er zijn veel verschillende soorten middelen te krijgen die onderdeel kunnen uitmaken van zo’n reinigingskuur. Wil je meer weten over verschillende soorten reinigingskuren? Hier lees je daar meer over.

 

 

 

 

 

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

Drainage Compositum voor Hond & Kat of Paard & Pony is het meest all round. Het ondersteunt zowel nieren, blaas, lever als lymfe. Maar het is ook een erg krachtige kruidentinctuur. Dieren moeten hier wel de energie voor hebben, er fit genoeg voor zijn. Drainage Compositum bevat o.a. de gemmo van Ribes nigrum, een bijzondere plantenstof die een positief effect kan hebben op huid, luchtwegen en bewegingsapparaat.

Cynara Complex Hond & Kat of Paard & Pony heeft een focus op lever en spijsvertering. Het bevat kruiden als Mariadistel, kalmoes, artisjok, grote engelwortel en paardenbloem in een mooie dosering. Cynara Complex is een goede keus voor dieren die wat gevoeliger zijn, meer ondersteuning nodig hebben op de lever, bijvoorbeeld na zwaar medicijngebruik, ondersteuning bij een gezonde spijsvertering en hormoonstelsel.

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

juniperus communis

Niet alle kruidenmiddelen kunnen bij medicatie of bij bepaalde aandoeningen zomaar gebruikt worden

Heb je vragen over het gebruik van kruiden bij je dier?

 

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!