• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling

Waarom staat er bij de producten “tenzij de dierenarts anders voorschrijft” of “gebruik tijdens dracht en lactatie in overleg met de dierenarts”? Zijn de producten gevaarlijk?

Voor een deel zijn dit waarschuwingen die wettelijk zijn voorgeschreven. Deze zijn bedoeld om de veiligheid voor het dier ten goede te komen. Tijdens de behandeling van een dierenarts kunnen ter ondersteuning producten van De Groene Os worden ingezet, maar het is goed dit te overleggen met de dierenarts. Zo ook bij dracht of lactatie. Dit wil niet zeggen dat de producten gevaarlijk zijn, maar ze bevatten wel werkzame stoffen. Hierdoor kunnen sommige producten niet bij iedere aandoening of in combinatie met medicatie worden ingezet. Bij dracht is het uiteraard bekend dat zeker niet alle kruiden kunnen worden ingezet.

Het is ons streven om goed met dierenartsen samen te werken. Mocht je vragen hebben over het gebruik van kruiden en voedingsstoffen bij een dier dat medicijnen gebruikt? Je kunt altijd contact met ons opnemen, dan doen wij ons best je vragen te beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!