• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door:  
  • Leestijd: 1 minuten

Webinar over maagproblemen bij paarden met holistisch dierenarts Lieselot op donderdag 7 maart

Recente studies hebben aangetoond dat bij de helft van de paarden maagzweren voorkomen, een getal dat zelfs oploopt tot 90% als het gaat over renpaarden.

Reden genoeg dus om in het aankomende webinar op donderdag 7 maart om 20.00 uur maagproblemen bij paarden onder de loep te nemen.

In dit webinar leer je meer over wat maagzweren precies zijn, welke gevolgen ze hebben voor je paard en welke kruiden en voedingsstoffen je kunt inzetten om ze aan te pakken.

Door middel van een aantal gemakkelijk te checken (acupunctuur)punten, leert onze holistisch dierenarts Lieselot je bovendien hoe je zelf bij je paard kan nagaan of hij last heeft van zijn maag of niet.

Door wie? Dit webinar wordt gegeven door Lieselot Czvek, onze Belgische collega en ervaren holistisch dierenarts. Ze heeft een eigen praktijk waar ze zowel honden, katten als paarden behandelt. Ze heeft een enorme kennis over de toepassing van onder andere acupunctuur, fytotherapie, homeopathie, NES MiHealth en aromatherapie bij verschillende gezondheidsklachten.

Daarnaast is ze werkzaam voor De Groene Os waar ze haar kennis deelt via adviezen, webinars en consulten.

Wanneer? Donderdag 7 maart om 20.00 uur. Het is gratis.

Voor wie? Het webinar is voor iedereen toegankelijk. Het niveau is goed te volgen voor geïnteresseerde diereigenaren en dierprofessionals.

Meld je aan via de link. Ook als je niet kunt op dat tijdstip, want dan ontvang je een link om terug te kijken.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!