• Betrouwbaar sinds 1995
 • 100% natuurlijk
 • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
 • Deskundig advies
 • Beveiligde betaling
 • Door:  
 • Leestijd: 5 minuten

Leer over de wonderlijke wereld van NES MiHealth (mét uitnodiging voor webinar!)

Ik ben Lieselot Czvek en werk sinds mei van dit jaar bij De Groene Os. Vijftien jaar geleden studeerde ik af als regulier dierenarts waarna ik aan de slag ging bij collega’s en in 2012 mijn eigen praktijk oprichtte. Na twee burn-outs werd het me echter duidelijk dat ik een andere richting uit moest.

Doordat ik met alternatieve geneeskunde was grootgebracht en ik altijd al wilde omschakelen, hakte ik de knoop door en koos ik ervoor om geen reguliere diergeneeskunde meer te beoefenen. Gelukkig had ik al opleidingen gevolgd over hoe ik homeopathie, fytotherapie, Bach bloesems en aromatherapie bij dieren en hun kwalen kon inzetten en daar deed ik nog een acupunctuuropleiding bovenop.

Na een zeer opmerkelijke behandeling van een doodzieke pup met mijn NES-MiHealth-toestel (dat ik al in 2014 had aangeschaft voor eigen gebruik), werd het mij duidelijk dat ik deze vorm van behandeling beschikbaar moest stellen voor al mijn klanten. Ondertussen heb ik hiermee al zo veel mooie dingen gerealiseerd dat ik graag zo veel mogelijk mensen wil inlichten over wat er nog kan, naast alle alternatieve behandelingen die er al zijn, omdat je met deze methode echt het verschil kan maken. En dat is exact waar deze blog over gaat!

Welke gedachte zit erachter?

We leerden in fysicalessen over hoe een molecuul bestaat uit verschillende atomen en dat elk atoom een atoomkern heeft met protonen, neutronen en elektronen. Deze trillen allemaal rond elkaar met een bepaalde trillingsfrequentie. Dat betekent dat elke cel, elk orgaan, elk lichaam een bepaalde trillingsfrequentie heeft.

Er kunnen echter verstoringen in deze trillingsfrequenties optreden door bijvoorbeeld pathogenen (biologische ziekteverwekkers), toxines, trauma’s en emotionele stress. Deze kunnen op termijn leiden tot meer permanente veranderingen. Dat gebeurt wanneer de verstoring te lang duurt of de impact ervan te groot is. Dan komt het zelfherstellend vermogen van het lichaam in het gedrang, met fysieke en/of emotionele klachten tot gevolg. Elk symptoom heeft dus als basis een verandering in deze trillingsfrequentie die al vele stappen voor het optreden van de werkelijke klacht ligt.

Bio-feedback

Het mooie van het NES-systeem is dat het een analyse van het energetisch veld van het lichaam maakt om op te sporen welke verstoringen er in trillingsfrequentie zijn. Tijdens zo’n bio-feedback wordt het energetisch veld van het dier (het Body Field genoemd) vergeleken met het ideale energetische veld dat op het moment van de scan door het scansysteem gegenereerd wordt onder de vorm van een elektromagnetisch veld. Hierbij wordt gekeken of beide energetische velden elkaar versterken in trilling omdat ze dezelfde trillingsfrequentie hebben of net niet. De scan maakt deze vergelijkingen een groot aantal keren per seconde.

Dat betekent echter niet dat zo’n scan eindeloos duurt. Integendeel, aangezien elektromagnetische trillingen zich met de snelheid van het licht verplaatsen is de klus op een twintigtal seconden geklaard. Wel zo handig bij dieren, zo hoeven ze niet lang stil te zitten of te staan alvorens we het scanresultaat te zien krijgen! Waar beide velden resoneren, zal in de analyse een kleurcode wit, geel of groen aangegeven worden. Waar er dissonantie is, wordt een kleurcode oranje of paars getoond, wat aangeeft dat deze punten op dat moment prioritair zijn en dus ondersteuning vragen.

Resonantie

Dissonantie

Wat kunnen we hiermee?

Zodra we weten waar het scheef loopt, kunnen we het lichaam met hetzelfde toestel als waar mee gescand wordt meteen de ondersteuning geven waar het om vraagt. Dit gebeurt door het lichaam de juiste trillingsfrequenties in onder de vorm van elektromagnetische golven te geven. Deze zorgen ervoor dat op de punten waar er dissonantie was het energetische veld van het dier gecorrigeerd wordt. Die correctie kan zowel gebeuren onder de vorm van energie als onder de vorm van informatie (het uitsturen door de cellen van de juiste boodschappen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren), de twee sleutelwoorden in dit ganse systeem. Het lichaam en al zijn organen en weefsels heeft namelijk voldoende energie en vrije energiekanalen nodig om goed te kunnen functioneren, maar tegelijkertijd moet de informatie die meevloeit correct zijn zodat elke cel en elk orgaan weet wat zijn precieze taak is. Alleen als zowel de energie als de informatie stroomt zoals het hoort, loopt alles op wieltjes!

Uiteraard is één enkele behandeling in veel gevallen niet voldoende. Daarom worden na de scan en de MiHealth-behandeling druppels (Infoceuticals) meegegeven met de bedoeling het effect van de behandeling thuis verder te zetten. Deze bevatten minerale zouten waarop de trillingsfrequenties die het dier nodig heeft, geïmpregneerd zijn. Dat klinkt misschien wat zweverig of futuristisch, maar er zit wetenschap achter.

Een deel van deze wetenschap is het feit dat water zich kan structureren en dat gestructureerd water informatie kan opslaan. Dit wordt de vierde fase van water genoemd, iets waar Dr. Gerard Pollock veel (fascinerend) onderzoek naar verricht heeft. (Wie daar meer wil over weten, kan dit filmpje bekijken.) Het grote voordeel van de Infoceuticals is dat je het met reguliere geneeskunde kunt combineren zonder nevenwerkingen te veroorzaken.

Waarvoor kan dit ingezet worden?

Omdat we met het NES-MiHealth-systeem geen diagnose stellen en enkel op zoek gaan naar alle onderliggende factoren die leiden tot ziekte/klachten, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. We stappen in ieder geval af van het lineair denken dat vaak kenmerkend is voor de reguliere (dier)geneeskunde. Zo kan eenzelfde klacht, symptoom of ziekte bij tien verschillende personen of dieren ook tien verschillende scanresultaten opleveren.

De zaken waarvoor NES-MiHealth het meest wordt ingezet (bij mens én dier) zijn:

 • Chronische klachten van allerlei aard
 • Pijnklachten (gewrichten, spieren, hoofdpijn, migraine)
 • Blessures (sportblessures, na het sporten)
 • Allergieën
 • Huidklachten (eczeem, mok, wond herstel, regenrot, sarcoïden, melanomen)
 • Orgaanklachten
 • Spijsverteringsklachten (koliek, diarree, constipatie, maagzweren)
 • Luchtwegklachten (COPD, astma)
 • Hormonale klachten (schijndracht, vruchtbaarheidsproblemen, gedragsveranderingen)
 • Stress/depressie
 • Leer- en prestatieklachten (energie tekort)
 • Mentale klachten (angst, learned helplessness, dominantie, stalondeugden, bijtgedrag, plasgedrag)
 • Zenuwstelselaandoeningen (Wobbler, ataxie, hanentred, epilepsie, narcolepsie, discus hernia)
 • Spierproblemen (versterking van spieren, spierbevangenheid, PSSM)
 • Botproblemen (artrose, kissing spines, kreupelheid, OCD, ECVM)
 • Metabole problemen (PPID, KPU, EMS, IR, Addison, Cushing, diabetes, hyperthyroïdie, hoefbevangenheid)
 • Infectieziektes (ziekte van Lyme, tetanus, droes)

Ben je getriggerd geraakt door deze manier van werken en wil je er graag nog meer over te weten komen, dan nodig ik je graag uit op mijn eerstvolgende webinar hieromtrent. Dit gaat door op 27 oktober om 20.30. Om erbij te zijn, is aanmelden noodzakelijk!

Inschrijven kan door je aan te melden via deze link

Hartelijk welkom!

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk?

dierenartslieselot.be

FB en Instagram @dierenartslieselot

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!