• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

Nieuw! Handige pompfles Teunisbloem-borageolie Paard & Pony

Teunisbloem-borageolie Paard & Pony heeft een nieuwe verpakking en een nieuw formaat. Het gaat van een 50 ml flesje met pipet naar een 100 ml fles met handige doseerpomp. Hiermee is het makkelijker te doseren voor paarden en grote honden.

Met de standaard dosering voor een paard geef je al snel 2 tot 4 ml per dag en dat zijn aardig wat druppels. Het oorspronkelijke flesje van 50 ml ging dan wel erg snel op. Ook voor grote honden is deze nieuwe verpakking goed te gebruiken!

Teunisbloem-borageolie

Dit mengsel van teunisbloemolie, borageolie en vitamine E bevat een uitgekiende dosering van het meervoudig onverzadigde vetzuur GLA. Het lichaam heeft dit vetzuur nodig bij het gezond houden van huid en slijmvliezen en een normale hormoonspiegel.

Teunisbloemolie en borageolie zijn beide voedend en beschermend voor de huid. De olie kan worden gebruikt bij een droge, schilferige en kriebelige huid.

Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en is helpt ook het herstel van de huid. Wij maken gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E en niet van de synthetische. De natuurlijke vorm heeft namelijk een beter effect. Deze sterke antioxidant gaat ook oxidatie in het flesje tegen waardoor de olie op een natuurlijke manier langer goed blijft.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Voor wederverkopers

EAN code Artikelcode Productnaam Advies VKP BTW Inkoopprijs ex. BTW
8716378998956 VP0096 Teunisbloem-borageolie Paard & Pony 100 ml € 38,15 9% € 26,25

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!