• Betrouwbaar sinds 1995
 • 100% natuurlijk
 • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
 • Deskundig advies
 • Beveiligde betaling
 • Door: Melody Eveleens

Drogisterij A.J. van der Pigge is niet voor de poes!

Ja, juist wel! Drogisterij A.J. van der Pigge heeft een uitgebreid huismerk van natuurproducten waarin vele jaren ervaring en deskundigheid samenkomen. Het zusterbedrijf De Groene Os heeft eveneens een uitgebreid assortiment huismerkproducten voor, u raadt het al, dieren! De Groene Os biedt een  compleet assortiment veterinaire voedingssupplementen, kruidenmiddelen en verzorgingsproducten, ontwikkeld met dezelfde deskundigheid en liefde voor het vak.

Het paard van de schillenboer
Al in de vroege jaren van Drogisterij A.J. van der Pigge haalden Haarlemmers niet alleen kruidenmengsels voor zichzelf, maar ook voor hun dieren. Halverwege de 19e eeuw brachten de schillenboer en bakker hun waar rond met paard en wagen en soms met een wagentje getrokken door een hond. Deze dieren waren duidelijk onmisbaar voor hun eigenaren en hun gezondheid was dan ook van levensbelang. Een hoestend paard kan immers minder goed werken en dat was niet goed voor de zaken. Of het nu om hoest, mok, jeuk of ontstekingen ging, de recepten tegen allerhande dierenklachten werden destijds in een schriftje opgeschreven en steevast doorgegeven aan de nieuwe opvolger van ‘Van der Pigge’.

Zo is het overgrote deel van het assortiment van de Dierdrogist ontstaan vanuit het ‘schriftje van opa’. De grote vraag naar deze producten gedurende meer dan anderhalve eeuw bewijst dat deze recepten hun bestaansrecht wel verdiend hebben. De Groene Os fabriceert en verhandelt de producten van de Dierdrogist inmiddels op grote schaal. “Als het al anderhalve eeuw voor de Haarlemmers goed is, dan is het ook goed voor de rest van Nederland.” Tijden veranderen en ook Van der Pigge en De Groene Os zijn met hun tijd mee gegaan. De producten zijn in de loop der jaren uitgebreid getest, verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt.

Producten met hart en ziel
De Groene Os maakt voedingssupplementen en uitwendige verzorgingsproducten voor dieren. Ze zijn bedoeld voor dierenbezitters die het welzijn van hun dier met natuurlijke middelen willen ondersteunen en die daarbij alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit. De middelen zijn ontwikkeld vanuit een natuurgeneeskundige visie. Dat wil zeggen dat ze niet alleen inwerken op de aandoening, maar ook op de achterliggende (fysieke en niet-fysieke) oorzaken.

Alle kruiden en andere grondstoffen die De Groene Os gebruikt worden gecontroleerd en geanalyseerd op zuiverheid en effectiviteit. Ze zijn niet blootgesteld aan negatieve invloeden zoals kunstmest, luchtvervuiling of genetische manipulatie en er worden geen grondstoffen van een slechte oogst of teelt in de producten verwerkt. Voor middelen op elk gebied kun je bij De Groene Os terecht, zoals:

 • gewrichten
 • huid, vacht en hoeven
 • spieren
 • luchtwegen
 • hormoonstelsel
 • spijsverteringstelsel
 • immuunsysteem
 • ontspanning

De Groene Os, oerkracht uit de natuur!

Meer informatie over de producten van De Groene Os vind je op de website. Alle producten van De Groene Os zijn te verkrijgen bij drogisterij A.J. van der Pigge.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

 

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!