De Groene Os gebruikt cookies om zijn webshop persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken.   sluiten

Zoek naar product, orgaan of toepassing:

Maag Compositum Hond & Kat vernieuwd en terug van weggeweest!

Achter de schermen heeft de receptuur van Maag Compositum voor honden en katten in de steigers gestaan. Honden – en zeker katten! – kunnen namelijk nogal kieskeurig zijn. Daarom kan toediening van kruidenpoeders nog wel eens een probleem geven. Het idee ontstond om een vloeibaar product met kruidenextracten te maken: een tinctuur.

We voerden een pilot uit en bij de dieren die het innamen, waren de resultaten positief. Er was echter één maar: een aardig deel wilde het niet eten. Dus gingen we terug naar de tekentafel. Het resultaat is een tinctuur (dus vloeibaar en geconcentreerd) op plantaardige glycerinebasis.

 

 

Tincturen op alcohol en glycerine
Een tinctuur is een extract van kruiden op alcoholbasis. De alcohol is nodig om alle inhoudsstoffen uit de plant in het product te krijgen. Bij een glycerine-extract wordt veel minder alcohol gebruikt. Zeker katten accepteren deze druppels beter omdat er geen scherpe geur en smaak van alcohol aan zit.
De vernieuwde Maag Compositum op glycerinebasis heeft een milde geur en is qua smaak zoet-kruidig en minder bitter dan de klassieke kruidentincturen. Het maakt dit middel geschikt voor kieskeurige eters!

Voordelen van Maag Compositum

  • Maag Compositum is voor een goede maagfunctie en ondersteunt de lever waardoor het een gezonde spijsvertering helpt.
  • Maag Compositum kan gebruikt worden om de eetlust op te wekken. Gebruikers geven aan dat hun dier na Maag Compositum beter gaat eten.
  • Maag Compositum kan ondersteunen bij een wisselende ontlasting.
  • Maag Compositum kan ingezet worden bij overmatig gras eten.
  • Maag Compositum is geschikt voor stressgevoelige dieren die ook ondersteuning van de maag kunnen gebruiken.
  • Glycerine kan van plantaardig of dierlijk vet afkomstig zijn. Uiteraard hebben wij voor onze Maag Compositum voor de plantaardige versie gekozen.

Probeer Maag Compositum nu extra voordelig!
T/m 13 maart kun je de vernieuwde Maag Compositum extra voordelig proberen. In plaats van €21,35 betaal je nu slechts €17,95.

Profiteer nu!

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten adviseert je graag.

 

Laat een reactie achter