• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

Ultimaflor voor honden en katten heeft een verbeterde smaak!

Al sinds de introductie is Ultimaflor een groot succes en zijn er veel dieren mee geholpen. Er was alleen 1 probleem: de smaak was niet al te best. Achter de schermen is er hard gewerkt aan het verbeteren van de smaak zonder op de werkzaamheid in te leveren. En dat is gelukt!

Nu zelfs voor kieskeurige katten!

Katten zijn berucht om hoe kieskeurig ze kunnen zijn (en misschien sommige honden ook wel). Deze vernieuwde samenstelling wordt zelfs door kieskeurige dieren gegeten!

De belangrijkste aanpassing is dat boterzuur (butyraat) is vervangen door een gistwandcel. Boterzuur geeft een beruchte geur en smaak. En hoewel het een heel nuttige stof is (het lijkt op de stofwisselingsproducten van de goede darmbacteriën, die de darmwand helpen herstellen), heeft dat natuurlijk geen nut als dieren het weigeren te eten. Gelukkig wordt er ook wat boterzuur aangemaakt in de darmen, dus wordt deze stof niet helemaal gemist.

Een andere aanpassing is het toevoegen van vanille-aroma. De smaak is hierdoor iets zoeter, waardoor dieren het vaak veel beter eten. Het neutraliseert de smaak en maskeert de geur.

Tot slot is er ook een aanpassing geweest in de soort shiitake-extract. Het vorige extract kon niet meer gebruikt worden in diervoeding omdat het niet de noodzakelijke registraties had.

Proeven

Met het team hebben we eindeloos geproefd, uitgeprobeerd, en het aan kieskeurige dieren gevoerd. En nu zijn we – naast de goede werkzaamheid die je gewend bent – ook meer dan tevreden over de smaakacceptatie!

 

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!