• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door:  

Vet belangrijk: alles wat je over vet moet weten – nieuw webinar op 29 augustus

Vet is belangrijk. Vetten hebben de naam dat niet alleen wij, maar ook onze dieren er dik van worden. Inmiddels weten we beter: het zijn niet vetten, maar juist suikers en zetmeel die dat overgewicht en welvaartsziekten veroorzaken. Maar hoe zit het dan wel met vet? Welke rol hebben ze voor de gezondheid van je dier? Dat is meer dan je denkt.

Het ene vet is het andere niet. Wat zijn goede bronnen van vet? Welke soorten vet zijn er eigenlijk en wat zijn de goeie, welke zijn noodzakelijk en welke kun je beter vermijden? Hoe werkt vet in het lichaam en wat zijn essentiele vetzuren nou eigenlijk?

Er zijn veel misverstanden en halve waarheden over vet. In dit webinar leer je alles wat je moet weten over vet.​​​​​​​ Voor de gezondheid van je dier is dat vet belangrijk.

Dus daar wil je bij zijn. Meld je aan via de link. Ook als je niet kunt op dat tijdstip want dan ontvang je een link om terug te kijken.

Ingrid met Amorin

Door wie? Ingrid Langen, productmanager bij De Groene Os, geeft dit webinar. Je kent haar waarschijnlijk van haar blogs en video’s. Met een achtergrond als o.a. diëtist, past informeren over voeding goed in haar straatje. Vanuit De Groene Os benoemen we het regelmatig: voeding is de basis voor een goede gezondheid, supplementen zijn daarin ondersteunend.

Wanneer? Dinsdag 29 augustus om 20:00 uur. Het is ook nog  steeds gratis.

Aanmelden doe je via de knop hieronder. Je ontvangt dan een bevestiging in je mail met de link die je kunt gebruiken als toegang tot het webinar. Het wordt opgenomen, dus als het tijdstip je niet uitkomt, dan kun je het terugkijken. Al kun je dan natuurlijk geen vragen meer stellen. Dus meld je wel aan

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!