• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens

Waarom natuurgeneeskunde voor dieren?

Waarom een middel uit de natuurgeneeskunde?
Als je dier ziek of gewond is, raadpleeg je natuurlijk je dierenarts. Daar kan een deskundige diagnose worden gesteld en je dier worden behandeld. De reguliere dierenmedicijnen werken uitstekend bij acute klachten.

Is de aandoening chronisch, dan schrikken veel diereneigenaren toch vaak terug voor de mogelijke bijwerkingen van langdurig medicijngebruik. Ze willen weten wat de achterliggende oorzaak van het probleem is en of daar wat aan te doen is. Er kan dan gekeken worden of het dier baat heeft bij een middel uit de natuurgeneeskunde.

De natuurgeneeskunde
Een ziekte is altijd een symptoom van een disbalans in het lichaam, ongeacht of die ziekte nu wordt veroorzaakt door virussen of bacteriën, van psychosomatisch aard is of erfelijk.

De natuurgeneeskunde richt zich op de processen die het lichaam uit balans brengen. De middelen die op basis van deze geneeskunde ontwikkeld zijn, bestrijden niet het symptoom, maar ondersteunen en stimuleren het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. Een dier dat beter in balans is, zal zich zowel lichamelijk als geestelijk prettiger voelen en minder vatbaar zijn voor ziektes en aandoeningen.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

 

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!