• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 2 minuten

Spiksplinternieuw webinar op 16 november over kruiden en voedingsstoffen voor gezonde gewrichten!

Veel van onze dieren krijgen vroeg of laat te maken met stramme gewrichten, soms al op vroege leeftijd. En dat is jammer, want als er ongemak is bij het bewegen, kan dat veel invloed hebben op hoe je dier zich voelt en gedraagt. Als je hond, kat of paard weer soepel kan bewegen kan er ook weer meer gespeeld en gewandeld worden!

Kruiden en nutriënten voor soepele gewrichten

Gelukkig zijn er dingen die je voor je dier kunt doen om een gezonde beweging te ondersteunen. Denk maar eens aan zorgen voor een gezond gewicht en goede voeding. Maar ook supplementen en voedingsstoffen en kruiden kunnen helpen.

In het gratis webinar van 16 november om 20.00 uur leer je er alles over!

In dit uurtje gaan we een aantal van die voedingsstoffen de revue laten passeren. Een aantal ken je vast wel, maar er valt nog best veel leuks over te zeggen. Weetjes die je misschien nog niet wist. Last but not least: ook niet onbelangrijk is de samenhang tussen al deze voedingsstoffen die maken dat ze samen meer zijn dan los van elkaar.

Webinar “Hoe houd je de gewrichten van je dier soepel”

Deze online training wordt gegeven door Ingrid Langen, inmiddels voor velen een bekend gezicht door haar video’s.
Ingrid is Healing Touch for Animals Practioner en heeft een lange carrière achter de rug waarbij ze onder andere voor verschillende voedingsmiddelen- en supplementenbedrijven heeft gewerkt. Voor De Groene Os werkt ze als productmanager waarbij ze recent de Glucosamine Complex Speciaal onder handen heeft genomen. Deze krachtige formule is nu uitgebreid met meer werkzame kruiden en voedingsstoffen dan ooit te tevoren en we zijn superblij met het resultaat!

Tijdens dit live webinar kun je al je vragen aan haar stellen en leer je meer over welke middelen je dier kunnen helpen en hoe je ze kunt toepassen.

Aanmelden doe je via deze link. Je ontvangt dan een bevestiging in je mail met de link die je kunt gebruiken als toegang tot het webinar. Het wordt opgenomen, dus als het tijdstip je niet uitkomt, dan kun je het terugkijken. Al kun je dan natuurlijk geen vragen meer stellen. Dus meld je wel aan!

Doe mee!

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!