• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

Wil je meer leren over het gebruik van probiotica bij je hond of kat?

Doe mee met het nieuwe webinar over Ultimaflor!
Op 26 april om 19.30 neemt onze dierenarts Suus Bettink je mee in de wondere wereld van de darmgezondheid.

Ultimaflor 

Wij willen graag onze revolutionaire product Ultimaflor onder de aandacht brengen. De samenstelling is namelijk zo uitgebreid dat het je hond of kat op allerlei manieren kan ondersteunen, bijvoorbeeld met de weerstand, bij de spijsvertering, een gevoelige huid of na medicijngebruik.

Door onze specialistische kennis van het microbioom en onze oude kennis van kruiden hebben we dit uitgebalanceerde product kunnen ontwikkelen. We hebben het sinds eind januari in ons assortiment en horen nu al positieve feedback van onze klanten!

In dit webinar gaan we in op elk ingrediënt afzonderlijk en leggen we uit waarom we deze probiotica hebben gemaakt en hoe je je dier het beste kunt helpen met het verbeteren van de darmgezondheid.

Wie is Suus Bettink?

Suus werkt bij De Groene Os en heeft haar eigen holistische dierenartspraktijk. Voordat ze hier terechtkwam werkte ze als regulier vee- en dierenarts, maar ze wilde op een andere manier naar diergezondheid kijken. Zo kwam haar zoektocht uit bij kruiden en wie kruiden voor dieren zegt, zegt De Groene Os! Ze heeft zich ontwikkeld tot darmspecialist en als zodanig heeft ze een onuitputtelijke kennis over het microbioom van de darm en hoe stofjes en factoren daar invloed op hebben.

We kijken uit naar je aanmelding

 

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

 

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!