• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

Het belang van sterke spieren en voeding voor je dier – Gratis webinar op dinsdag 13 februari!

Spieren zijn belangrijk voor het lichaam van alle zoogdieren, ze hebben veel meer functies dan je zo zou denken. Voor de opbouw, het herstel en onderhoud van al die spieren zijn eiwitten nodig. In dit webinar leer je welke bouwstenen van eiwitten, de aminozuren, hier belangrijk voor zijn. Welke voedingsbronnen hiervoor beschikbaar zijn en ook niet onbelangrijk: hoeveel eiwit je dier nodig heeft. In dit webinar vertel ik daar alles over.​​​​​​​

Spieren & eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstenen van het leven. Ze zijn de cruciale componenten in de opbouw en het onderhoud van gezonde spieren, banden en pezen. Zo zijn ze nodig voor spieropbouw, spierherstel, spierbehoud en spierfunctie.

Gezonde spieren dragen bij aan een gezond en blij dier: de gewrichten worden dan niet te zwaar belast en ze kunnen doen waar ze voor gemaakt zijn: bewegen.

stappenplan voor overgewicht bij paarden

Door wie? Ingrid Langen, productmanager bij De Groene Os, geeft dit webinar. Je kent haar waarschijnlijk van haar blogs en video’s. Met een achtergrond als o.a. diëtist, past informeren over voeding goed in haar straatje. Vanuit De Groene Os benoemen we het regelmatig: voeding is de basis voor een goede gezondheid, supplementen zijn daarin ondersteunend.

Wanneer? Dinsdag 13 februari om 20.00. Het is ook nog  steeds gratis.

Voor wie? Het webinar is voor iedereen gratis toegankelijk. De meeste informatie zal toegespitst zijn op honden en paarden. Het niveau is goed te volgen voor geïnteresseerde diereigenaren en dierprofessionals.

Aanmelden doe je via de knop hieronder. Je ontvangt dan een bevestiging in je mail met de link die je kunt gebruiken als toegang tot het webinar.

Meld je aan via de link. Ook als je niet kunt op dat tijdstip want dan ontvang je een link om terug te kijken.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!