• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Ingrid Langen

Multivitaminen en Mineralen Complex voor paarden en pony’s – vernieuwd en verbeterd.

We hebben ons Multivitaminen en Mineralen Complex een opfrisbeurt gegeven: we maken nu onderscheid tussen paarden/pony’s en honden/katten. Immers, paarden en pony’s hebben als graseters toch echt andere voedingsbehoeften dan honden en katten. Ook hebben we de doseringen aangepast aan de nieuwste inzichten.

Deze multivitamine bevat géén maltodextrine of andere suikers. Als dragermateriaal hebben we gekozen voor cichoreiwortelpoeder als bron van vezels (fructo-oligosacchariden of FOS) en spirulina. Op deze manier bevat deze multivitamine geen ‘nutteloze’ dragerstoffen.

Spirulina valt onder de blauw-groene algen en komt uit zout water. Het is rijk aan eiwitten, mineralen en vitamines. Het is ook een bron van de essentiële vetzuren EPA, GLA en DHA en een rijke bron van antioxidanten. De blauw-groene kleur is afkomstig van het stofje fycocyanine, een hele krachtige antioxidant, die het immuunsysteem stimuleert.

Dit goed opneembare voedingssupplement is geschikt voor:

  • Paarden die wel wat extra’s kunnen gebruiken,
  • en paarden die herstellend zijn na een ziekte.
  • Voor de al wat oudere paarden om fit te blijven.

Het Multivitaminen en Mineralen Complex ondersteunt de stofwisseling en kan zowel acuut als preventief worden ingezet tegen weerstandsvermindering.

Verder bevat deze multivitamine ook gember (bevordert de spijsvertering) en rozemarijn.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.

Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts adviseert je graag.

paard laten aankomen

Darm Herstel Plan

Multivitaminen en Mineralen Complex maakt onderdeel uit van het Darm Herstel Plan.

Dit middel wordt ingezet in stap 1 van de 5 stappen om de weerstand te ondersteunen.

De hoofdbestanddelen uitgelicht

Cichoreiwortel is een bron van fructo-oligosacchariden (FOS). Deze doen dienst als prebiotica: ze helpen bij een gezond darmmilieu waardoor de nuttige bacteriën zich er lekker thuis voelen.

Spirulina is rijk aan de vitamines A, C, E en K, en de B-vitaminen B1, B2 en B6. Spirulina is ook rijk aan de mineralen magnesium, calcium en ijzer. Verder is spirulina een eiwitbron, een rijke bron van de essentiële vetzuren EPA, DHA en GLA en van antioxidanten.

De B-vitaminen (B1, B2, B3, B5 en B12) en de vitamine-B-achtige stoffen (foliumzuur en biotine) werken samen en zorgen voor een gezond zenuwstelsel en de juiste balans tussen energie en ontspanning. Daarnaast hebben ze een functie voor een gezonde huid en vacht.

Selenium (als natriumseleniet) is een antioxidant die beschermt tegen vrije radicalen die bijvoorbeeld vrij komen bij intensieve beweging. Ook heeft het een functie voor een gezonde vacht en immuunsysteem.

Vitamine A is belangrijk voor gezonde slijmvliezen en het behoud van een goed zicht.

Vitamine C is belangrijk voor gezond bindweefsel. Het is een antioxidant, is belangrijk voor het immuunsysteem, en wordt door het lichaam gebruikt voor de absorptie van mineralen.

Vitamine D3 is essentieel voor een gezond lichaam. Bijna dagelijks worden nieuwe toepassingen van vitamine D ontdekt. Het is zeer belangrijk voor een goed functionerend afweersysteem en tevens betrokken bij de stofwisseling van calcium.

Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Zink zorgt voor een goede functie van de enzymsystemen en de celstofwisseling. Hierdoor is het nodig bij veel verschillende processen, zoals een normale vruchtbaarheid, immuunsysteem en zuur-base-evenwicht in het lichaam.

multivitaminen- en mineralencomplex voor paarden

Om deze feestelijke herformulering te vieren ontvang je van 13 maart t/m 31 maart % korting op je bestelling Multivitaminen & Mineralen Complex Paard & Pony.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!