• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 2 minuten

Welvaartsziekten bij paarden: wat doe je eraan? Gratis webinar op woensdag 3 mei om 20.00 uur

Webinar door onze holistisch dierenarts Lieselot Czvek

Bij mensen is het al langer bekend dat welvaartsziekten de nummer 1 oorzaak zijn van chronische ziekten. Helaas zien we diezelfde trend zich doorzetten bij onze paarden. Dat is de reden waarom zowel dierenartsen, diertherapeuten als diereigenaren geconfronteerd worden met aandoeningen zoals metabool syndroom (EMS), insulineresistentie, KPU, PPID, en ga zo maar door.

Uit het vorige webinar leerden we de verschillen in soorten koolhydraten, nu gaan we dieper in op de relatie tussen deze voedingsstoffen en de hierboven genoemde ziektes.

In dit nieuwe webinar verdiepen we ons in de symptomen en oorzaken van metabool syndroom, insulineresistentie, en hoefbevangenheid. Dit zijn verschillende aandoeningen, maar ze hebben een paar oorzaken met elkaar gemeen.

We kennen ondertussen ook de relatie tussen koolhydraten en obesitas waardoor we in dit webinar ook verder ingaan op de link tussen obesitas en het ontstaan van metabool syndroom.

Praktische info

Wil je graag dit webinar volgen, dan kun je je aanmelden via deze link. Je ontvangt een bevestiging in je mail met de link die nodig is om toegang te krijgen. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het wordt opgenomen, dus als het tijdstip je niet uitkomt, kun je het terugkijken.

Dit webinar is toegespitst op diereigenaren en verzorgers die meer willen weten over een holistische benadering van welvaartsziekten bij paarden. Lieselot gaat deze materie op een begrijpelijke manier uitleggen.

holistisch dierenarts Lieselot

Webinar door onze holistisch dierenarts!

Dit webinar wordt gegeven door Lieselot Czvek, onze Belgische collega en ervaren holistisch dierenarts. Ze heeft een eigen praktijk waar ze zowel honden, katten als paarden behandelt. Ze heeft beschikt over een enorme kennis over de toepassing van onder andere acupunctuur, fytotherapie, homeopathie, NES MiHealth en aromatherapie bij verschillende gezondheidsklachten.

Daarnaast is ze werkzaam voor De Groene Os waar ze haar kennis deelt via adviezen, webinars en consulten.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!