• Betrouwbaar sinds 1995
 • 100% natuurlijk
 • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
 • Deskundig advies
 • Beveiligde betaling
 • Door: Melody Eveleens

Nieuw! Spier Herstel: voor soepele spieren bij fysieke belasting of bij revalidatie

Achter de schermen hebben we ontzettend hard gewerkt aan een prachtig nieuw product: Spier Herstel. We zijn in eindeloos veel vakliteratuur gedoken en hebben met de beste experts gepraat, voordat we het concept hadden van dit unieke product. Daarna hebben we een uitgebreide testperiode gehouden, maar niet voordat we het op onszelf hadden uitgeprobeerd. Bij De Groene Os maken we geen gebruik van proefdieren.

De resultaten uit de test waren veelbelovend! Daarom is hier dan nu de vervanger van ons oude product Spier Support, maar dan volgens de nieuwste inzichten.

 

 

Spier Herstel

Spier Herstel is een natuurzuiver voedingssupplement van fytoalgen, aangevuld met duindoorn, magnesium, fenegriek, vitamine E en meidoorn. Het middel is rijk aan essentiële aminozuren, antioxidanten, vitaminen en mineralen.

Samen met een goed bewegingspatroon wordt met Spier Herstel de spieropbouw ondersteund. Dieren komen makkelijker op gang, worden sterker en er is minder spierspanning. Kracht, uithoudingsvermogen en energie nemen toe. Voor paarden, honden en katten

Enkele ervaringen uit de test

“Een paard was uitermate stijf na zijn operatie van 2 jaar geleden. Na een aantal weken Spier Herstel kwam de Ierse Tinker makkelijker uit zijn stal, was vrolijker en bewoog wat soepeler.”

“Duitse herder van 13 jaar is veel vrolijker, speelser en levendiger. Het uithoudingsvermogen is ook beter. We hebben weer een wandeling van 7 km gedaan! Werkt goed op energieniveau.”

“Heel zuiver product! Leonbergers zijn groot en gevoelig in de heupen. Heupen zijn soepeler na Spier Herstel.”

“Voor mijn Stabij is het ideaal: opbouw van de spieren en geen bijwerkingen voor haar systeem, niet belastend voor haar verdere gezondheid. Ze lijkt wat sterker te worden in de achterhand, loopt weer wat verder op verharde weg, is soepeler en actiever. Daardoor meer aanwezig en meer haar oude zelf. Ze is 16, heeft artrose, en verminderde spierkracht in haar achterhand. Achterhandklachten waarvoor ze in behandeling is bij de dierenarts.”

“American Stafford die aan bikejoring doet komt strakker in zijn vel te zitten. Uithouding van krachtinspanning wordt langer. Goede aanvulling op de voeding, zeker omdat we veel vragen van onze honden. We merken verschil in de trainingen.”

“Ik heb het idee dat hij meer spiermassa heeft gekregen, iets wat bij deze hond nooit mooi zichtbaar was.”

“Spieren blijven soepel en op een natuurlijke manier onderhouden waardoor topsport of zware inspanning de paarden meer kracht geven in hun fysieke gestel, met name in de achterhand.”

Eigenschappen van de ingrediënten
Onze unieke algenmix is rijk aan aminozuren, chlorofyl en antioxidanten. Voldoende aanvoer van eiwitten is nodig om spieren te laten herstellen. Door het proces van training en het bevorderen van dit herstel, neemt de spiermassa toe. Antioxidanten helpen om afvalstoffen in de spieren op te ruimen.

 • Meidoorn (Crateagus oxycantha) ondersteunt een gezonde hartfunctie en sterke, elastische bloedvaten. Het is goed voor de doorbloeding en kan met deze eigenschappen een positieve invloed uitoefenen op het uithoudingsvermogen.
 • Fenegriek (Trigonella foenum-graecum) is een versterkend, vitaliserend kruid. Mogelijk komt dit door de aanwezigheid van ferulinezuur. Daarnaast eten dieren het graag en ondersteunt het de spijsvertering en het immuunsysteem.
 • Duindoorn (Hippophae rhamnoides) is een natuurlijke multivitamine. Het levert o.a. vitamine C, een belangrijke antioxidant. Het lichaam gebruikt vitamine C voor de opbouw van collageen, wat belangrijk is voor een gezond bewegingsapparaat.
 • Magnesiumcitraat is nodig voor een gezonde spierfunctie. Het heeft een ontspannende werking en zorgt voor een normale spierspanning. Tegelijkertijd is het ook belangrijk voor een goed energieniveau.
 • Gember (Zingiber officinale) brengt balans in de receptuur en ondersteunt de opname van vitaminen en mineralen. Het kruid wordt ook wel gebruikt om de doorbloeding te ondersteunen.
 • Vitamine E (D-alpha tocopherol acetaat) heeft een rol in het bevorderen van de opname van zuurstof door de cellen. Via de hartspier ondersteunt vitamine E het uithoudingsvermogen. Daarnaast heeft het door de antioxidatieve werking een spierherstellend effect.

Probeer het nu!

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!