• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

Doe mee met het nieuwe webinar over ‘Koolhydraten – de verborgen dikmakers’ op dinsdag 28 maart 19.30

Onze geliefde (huis)dieren worden steeds dikker. En dat is niet best, want overgewicht ligt aan de basis van veel (en ook ernstige) gezondheidsproblemen. Het dik worden van dieren heeft niks met luiheid te maken. Maar waarmee dan wel?

Met voeding en koolhydraten.

Koolhydraten zijn een verzamelnaam voor suikers, zetmeel en vezels. Ze zijn ook een energiebron voor het lichaam. Maar door de vele verschillende vormen is de ene koolhydraat de andere niet en is er een flink verschil tussen ‘de goede’ koolhydraten en ‘de slechte’.

In dit webinar wordt duidelijk wat dan die verschillen zijn, hoe je de goede koolhydraten herkent en welke je beter kunt vermijden. En hoe en waarom (teveel) koolhydraten obesitas veroorzaken.

Dit webinar gaat over koolhydraten bij honden, katten en paarden. Deze kennis is nodig om daarna meer te weten te komen over hoe voeding en koolhydraten de bekende welvaartsaandoeningen zoals metabool syndroom en insulineresistentie beïnvloeden.

Ingrid met Amorin

Ingrid Langen, productmanager bij De Groene Os, geeft dit webinar. Je kent haar waarschijnlijk van haar blogs en video’s. Met een achtergrond als o.a. diëtist, past informeren over voeding goed in haar straatje. Vanuit De Groene Os benoemen we het regelmatig: voeding is de basis voor een goede gezondheid, supplementen zijn daarin ondersteunend.

Dit webinar is het eerste deel van een serie over voeding. Hij gaat de diepte in over koolhydraten, later gaan we verder in op ziektebeelden en plantstoffen die je daarbij kunt inzetten.

Zo kun je meedoen

Aanmelden doe je via deze link. Je ontvangt dan een bevestiging in je mail met daarin een link die je kunt gebruiken als toegang tot het webinar. Het wordt opgenomen, dus als het tijdstip je niet uitkomt, dan kun je het terugkijken. Al kun je dan natuurlijk geen vragen meer stellen. Dus meld je wel aan!  

Reserveer direct je plek!

 

Doe mee met het webinar over koolhydraten – de verborgen dikmakers

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

In dit webinar gaan we het hebben over de rol die koolhydraten spelen bij de toename van obesitas en welvaartsziekten bij onze (huis)dieren.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!