• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens
  • Leestijd: 1 minuten

De 5 best gelezen blogs in 2018

Met stip op 1: Gekookte kip met rijst is achterhaald. Maar wat dan wel te doen bij een hond met diarree?

Acute diarree gaat meestal vanzelf weer over. Maar wanneer is het raadzaam om naar de dierenarts te gaan en wanneer kun je zelf je hond helpen? Gekookte kip met rijst is dan niet altijd het beste advies. Maar wat dan wel?

Op 2: Natuurlijke oplossingen tegen teken

Als je dier erg gevoelig is voor teken ontkom je soms niet aan een chemisch middel. Maar vaak lukt het ook met natuurlijke middelen om de teken van het lijf van je dier te houden.

Op 3: Feiten en fabels over glucosamine

Bij bewegingsklachten denk je gelijk aan het supplement glucosamine. Maar het geven van alleen glucosamine is niet voldoende. Daarom duiken we even wat dieper in glucosamine én andere stoffen die verlichting kunnen geven bij gewrichtsproblemen.

Op 4: Waarom anaalklieren legen geen goed idee is: advies bij anaalklierproblemen bij honden

Problemen met de anaalklieren komen bij honden vaak voor. Ze kunnen overvuld en ontstoken raken en dit kan ongemak, jeuk of pijn geven. ‘Sleetje rijden’ kan hier een gevolg van zijn. Dit ziet er misschien komisch uit, maar is het niet. Het is een gevolg van een onderliggend probleem waar je dier veel last van kan hebben.

Op 5: Help! Mijn hond heeft jeuk!

Jeuk hebben, krabben, bijten en likken. Je hond heeft jeuk en lijkt geen moment rust te hebben. Als je pech hebt kun je er zelfs niet van slapen. Gék word je ervan! Als jij al onrustig van al die handelingen wordt, kun je nagaan hoe vervelend je hond zich moet voelen!

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten en holistisch dierenarts
adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!