• Betrouwbaar sinds 1995
  • 100% natuurlijk
  • Gratis levering vanaf €35 binnen NL
  • Deskundig advies
  • Beveiligde betaling
  • Door: Melody Eveleens

De beste blogs van 2016

Ook in 2016 hebben we weer flink wat zitten schrijven. Van artrose, doe-het-zelf-recepten, nieuw ontdekte virussen tot zadelpijn. Dit zijn de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar:

  1. Hoe voorkom je artrose en behoudt je dier gezonde gewrichten?

Helaas komt artrose bij dieren vaak voor en kan het zeer serieuze gevolgen hebben. Er worden zelfs dieren voor ingeslapen. Dat er veel vragen over deze aandoening zijn blijkt wel uit hoe vaak dit artikel is aangeklikt.

Een hieraan verwante klacht rugproblemen bij paarden komt ook veel voor. 27 tot bijna 100% van de paarden zou rugproblemen hebben!

  1. Vraag en antwoord over diabetes en insulineresistentie

Net zoals mensen hebben dieren ook last van welvaartsziekten. Diabetes en insulineresistentie zijn van die aandoeningen. In Antwoord op de 4 meest gestelde vragen over diabetes en insulineresistentie gaan we hier dieper op in.

  1. Doe het zelf

Onze passie voor kruiden is ontstaan door zelf zalfjes te maken van versgeplukte calendula, lavendel en andere bloemen. We delen graag onze tips met je over hoe je met DIY-recepten kunt zorgen voor een gezond dier.

In de zomer hadden we het over oogproblemen en hoe je zelf kamilewater kunt gebruiken bij gevoelige ogen.

In de herfst gaven we je recepten om voor je hond een superfood aan zijn maaltijd toe te voegen. Pompoen blijkt namelijk heel gezond.

  1. 10 tekenen dat je dier het verkeerde voer krijgt

Er bleek behoefte te zijn aan een handig overzicht waarmee je kunt nagaan of het voer dat je nu geeft wel zo geschikt is voor je dier. Daarom is hij ook vaak gelezen: 10 tekenen dat je dier het verkeerde voer krijgt.

  1. Vervelende teken

Teken kunnen verschillende ziektes overbrengen op mens en dier. Afgelopen zomer werd er een voor Nederland nieuw virus geconstateerd.

Tegelijkertijd neemt de bewustwording van de gevaren van gifstoffen in anti-tekenmiddelen toe. De moraal van het verhaal is zorgen voor een gezond dier én een bewuste keuze uit de middelen maken. In dit artikel geven we tips voor een natuurlijke aanpak.

 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Door de strenge Europese Claimsverordening mogen wij maar zeer beperkt informatie geven over de werking van producten.
Heb je vragen over onze producten of de toepassing ervan? Neem dan contact met ons op. Ons team van natuurgeneeskundig therapeuten 
en holistisch dierenarts adviseert je graag.

Stel je vraag!

Wil je een reactie delen of heb je een vraag?

Deel gerust je reactie of stel je vraag via het formulier. Wij staan altijd klaar om te helpen. En mocht je liever een consult willen aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen via het formulier. Wij helpen je graag verder!

 

Ga naar het Groene Kennisconsult

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

één keer per maand ons nieuws en aanbiedingen in je mailbox!